Μεταγραφικό μπάσιμο ο Άρης Λιπαρού – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Μεταγραφικό μπάσιμο ο Άρης Λιπαρού

Μπορεί την σεζόν που πέρασε να ήταν κομπάρσος στο πρωτάθλημα και να παρέμεινε στην Α’ Κατηγορία την τελευταία στιγμή μέσω μπαράζ ο Άρης Λιπαρού, ωστόσο δεν φαίνεται να έχουν έτσι τα πράγματα για την σεζόν που έρχεται καθώς η διοίκηση του Σταύρου Μωϋσιάδη δεν δείχνει να έχει όρεξη να ζήσει τα περσινά.

Έτσι οι στόχοι για την νέα σεζόν είναι τελείως διαφορετικοί με τους διοικούντες να μιλούν για πρωταθλητισμό, βρισκόμενοι σε επαφές με σπουδαίους παίκτες και οι πρώτες μεταγραφικές ενισχύσεις είναι γεγονός.

Ο Χρήστος Καρράς πιό γνωστός με το προσωνύμιο «Μάγγας» μεσοαμυντικός που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Α1 με τα χρώματα της Νίκης Αξού, ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία που έχει περάσει μεταξύ των άλλων από Φίλιππο Γιαννιτσών, Άρη Αμπελειών και Άρη Αθύρων.

Ο Κώστας Σιδηρόπουλος μέσος που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Εθνικό Γιαννιτσών αποτελεί πλέον παίκτη του Άρη Λιπαρού, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και έχει περάσει μεταξύ των άλλων από Ολυμπιακό Γαλατάδων και Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή τονίζουν οι διοικούντες, καθώς οι κίτρινοι ετοιμάζουν μεγάλες μεταγραφικές βόμβες.

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ