Μεταγραφικός οργασμός στην Θύελλα Σαρακηνών – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεταγραφικός οργασμός στην Θύελλα Σαρακηνών

Φωτιά στην κυριολεξία έχει πάρει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της νεοφώτιστης Θύελλας Σαρακηνών στην Γ’ Εθνική, καθώς η επιτροπή μεταγραφών βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με παίκτες τόσο εντός Πέλλας, όσο και από όμορους Νομούς που μπορούν να σταθούν επάξια στην Κατηγορία.

Ο τεχνικός Γιάννης Τσαμαρδός έχει ετοιμάσει την λίστα των παικτών που θέλει ενόψει της νέας σεζόν και σε συνεργασία με το Δ.Σ. έχει ξεκινήσει επαφές με τους στόχους με τους οποίους γίνονται οι τελικές συζητήσεις για την οριστική συμφωνία και ένταξη τους στο ρόστερ των Πειρατών.

Το PellaSports γνωρίζει κάποια ονόματα τα οποία θα ανακοινωθούν όταν έρθει η ώρα, με τον πρόεδρο Ηλία Αταλασίδη να έχει δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις για την ενίσχυση της ομάδας του, σε λογικά οικονομικά πλαίσια μη θέλοντας να διαταραχθούν οι ισορροπίες στο στρατόπεδο των Πειρατών.

Από εκεί και πέρα γίνονται συζητήσεις σε θέματα οργάνωσης όσον αφορά την προετοιμασία και όχι μόνο, καθώς χρειάζονται να γίνουν πολλά για να εμφανιστεί ετοιμη η Θύελλα με την έναρξη του πρωταθλήματος.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ