Μεταγραφή πρώτου μεγέθους για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Μεταγραφή πρώτου μεγέθους για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή είναι σε θέση να ανακοινώσει σήμερα ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, μια μεταγραφή που είναι βέβαιο ότι θα του δώσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στην φετινή του προσπάθεια για την επίτευξη όλων των στόχων.

Πρόκειται για τον έμπειρο και ιδιαίτερα ικανό μεσοεπιθετικό από το “Πάϊκο” Γουμένισσας, το 29χρονο Δημήτρη Αρδάλη. Ο Δημήτρης Αρδάλης γεννήθηκε στις 25.10.1990. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του “Πάϊκου” Γουμένισσας, ενώ είχε συμμετοχές ως βασικό στέλεχος σε όλα τα τμήματα των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κιλκίς δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο του. Έχει επίσης στο ενεργητικό πολλές συμμετοχές και διακρίσεις στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, όταν ως φοιτητής των ΤΕΦΑ Κομοτηνής, μεταγράφηκε στην “Ελπίδα” Σαππών.

Από κει χτύπησε κυριολεκτικά την πόρτα της SuperLiga, όταν ο Πανθρακικός τον απέκτησε και τον ενέταξε στην Κ21. Το τέλος των σπουδών του, τον έφερε στην γενέτειρα του, όπου στο “Πάϊκο” Γουμένισσας αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος σε πάρα πολλούς αγώνες στην ανώτερη κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς. Πέρυσι μάλιστα πέτυχε 14 τέρματα, αποδεικνύοντας και την έφεσή του στο σκοράρισμα.

Ένας ιδιαίτερα αθλητικός και ικανός επιθετικός ποδοσφαιριστής, που με σιγουριά θα αποτελέσει μόνιμο πονοκέφαλο για τις αντίπαλες άμυνες, δίνοντας στον Γιάννη Χαρπίδη μια ακόμη ουσιαστική και αξιόπιστη λύση στα φετινά πλάνα του.

Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία με πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

 

Πηγή: a-pella.blogspot.com

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ