Μεταγραφή… επιστροφή για τον Μ. Αλέξανδρο Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Μεταγραφή… επιστροφή για τον Μ. Αλέξανδρο Πέλλας

Ένα δικό του παιδί, άξιο «εκπρόσωπο» του για 3,5 χρόνια στην ΕΠΣ Ηπείρου, επανέκτησε ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας.

Ο Πελλιώτης πλουραλιστής επιθετικός και χαρισματικός σκόρερ Νίκος Βογιατζής, είναι το νέο απόκτημα του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε ως δεινός σκόρερ από τα παιδικά του χρόνια στις ακαδημίες της Πέλλας και ως φυσική εξέλιξη με διακρίσεις μετέπειτα στην ανδρική ομάδα, υποχρεώθηκε να συνδυάσει την συγκυρία των σπουδών του στην Ήπειρο και τα Ιωάννινα με την συνέχεια του στο ποδόσφαιρο, αρχικά ως δανεικός και μετά με μεταγραφή σε ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής.

Ο Νίκος Βογιατζής όχι μόνο επιλέχθηκε, προσαρμόστηκε και καθιερώθηκε γρήγορα στο ποδόσφαιρο της Ηπείρου, διακρίθηκε κιόλας αφήνοντας το στίγμα του, έχοντας στο ενεργητικό του 35 τέρματα σε 3,5 χρόνια! Αγωνίστηκε για 3 χρόνια στον Α.Ο. Κοσμήρας(Α’ Ερασιτεχνική) και για ένα εξάμηνο στην Α.Ε. Πραμάντων(Β’ Ερασιτεχνική), πριν οριστικοποιήσει φέτος την επιστροφή στην γενέτειρά του.

Η διοίκηση τον καλωσορίζει στον σύλλογο και του εύχεται υγεία με πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

 

Πηγή: a-pella.blogspot.com

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ