Μαγαζί… γωνία ο Αλμωπός – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μαγαζί… γωνία ο Αλμωπός

Σπάνιο αλλά αληθινό φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα ήταν αυτό που συνέβη στον Αλμωπό Αριδαίας φέτος, καθώς ανανέωσαν οι 14 από τους 19 ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ.

Μόνο οι Ανέστης Αργυρίου, Κώστας Κυριακίδης και Ρομάριο Τσεκάι αποχώρησαν, ενώ στον αέρα είναι η παραμονή του Λάζαρου Ελευθεριάδη που ψάχνεται για μεταγραφή σε ομάδα της Football League και άγνωστο είναι τι θα συμβεί με τον Αργεντινό Άλεξ Στάμπιλε.

Η παραμονή των παικτών σημαίνει ότι «το μαγαζί πληρώνει» και αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα της διοίκησης του γνωστού επιχειρηματία Φώτη Παντελίδη, που σε χαλεπούς καιρούς στέκεται όρθια παρότι η συμπαράσταση του κόσμου δεν είναι η πρέπουσα.

Να μην λησμονούμε βέβαια και την παρουσία του προπονητή Γιώργου Τυριακίδη για 5η συνεχή σεζόν (αυτό κι αν είναι ρεκόρ για Ελληνική ομάδα) στον πάγκο, κάτι που δεν μπορεί να είναι καθόλου τυχαίο.

Οι ποδοσφαιριστές βλέποντας την συνέπεια των διοικούντων, δεν το σκέφτηκαν και πολύ για να ανανεώσουν με τον Αλμωπό για τη νέα σεζόν, βασιζόμενοι στα αληθινά λόγια των ανθρώπων του Δ.Σ., αυτών που μπορούν να τους κοιτούν στα μάτια για τον απλούστατο λόγο, ότι τηρούν τα λεγόμενα τους.

Πολλές φορές ακούγονται πολλά σε καφενειακές συζητήσεις εναντίον ανθρώπων που ματώνουν οικονομικά, που στερούν από τις οικογένειες τους πολύτιμα αγαθά για να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Να λέμε πάλι καλά που υπάρχουν οι άθρωποι αυτοί στον Αλμωπό (όπως και σε Εδεσσαϊκό, Θύελα Σαρακηνών και Αναγέννηση Γιαννιτσών) για να πληρώνουν και εμείς οι… πανηγυρτζήδες που μόνο κριτική κάνουμε, να απολαμβάνουμε παιχνίδια Εθνικών Κατηγοριών.

Γ. Μπίνος

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ