Μία διαφορετική συνέντευξη – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μία διαφορετική συνέντευξη

Συνεχίζοντας το αφιέρωμα στους αφανής φιλάθλους του Εδεσσαικου,σήμερα θα φιλοξενήσουμε στην στήλη μας τον Θωμά Σαρακινλη.

Τόμι είσαι εδώ και ένα χρόνο στην Γερμανία ,πως είναι τα πράγματα εκεί;

Τα πράγματα στην Στουτγάρδη που είμαι εδώ και ένα χρόνο είναι άλλες φορές εύκολα άλλες φορές δύσκολα.Το καλό είναι ότι υπάρχουν θέσεις εργασίας,βρίσκεις εύκολα δουλειά.Πλέον έχει και πολλούς Έλληνες.Το πιο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ότι δεν υπάρχουν σπίτια και δεν έχω φέρει τα παιδιά μου.

Είσαι ο διαχειριστής της σελίδας των φίλων του Εδεσσαϊκού της Στουτγκάρδης σωστά;Πως ξεκίνησε η ιδέα;

Έχω πραγματικά την τύχη και την τρελά παράλληλα να έχω το Εdessaikos Stuttgart.Η ιδέα ήταν από έναν φίλο μου και από κάποιους παλαίμαχους της ομάδας μας που ακόμα και σήμερα μου στέλνουν φωτογραφίες

Φαντάζομαι σου λείπει ο Εδεσσαϊκός?

Δεν χρειάζεται να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση,εσύ ειδικά ξέρεις γιατί. Ευτυχώς διαθέτουμε πολύ οργανωμένη ιστοσελίδα, μαθαίνω άμεσα τα νέα και φυσικά περιμένω κάθε Κυριακή βράδυ πως και πως να βάλεις το video του αγώνα.

Πως κρίνεις την φετινή χρονιά;

Φέτος η χρόνια ήταν καταπληκτική ο Εδεσσαϊκός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Γενικά η νέα διοίκηση τα δυο τελευταία χρόνια έχει αλλάξει επίπεδο την ομάδα μας.Υπάρχει οργάνωση σε ολα τα επίπεδα.

Πέρσι ξεκίνησες μια προσπάθεια στο οργανωτικό κομμάτι των waterboys.

Ναι πέρσι πράγματι έκανα την μεγάλη μου τρέλα με πανό στο γήπεδό,πήγαινα στις  προπονήσεις, ήμουν πολύ κοντά στην ομάδα.Γνώρισα τούς πάντες από διοίκηση παίκτες και έκανα τα πάντα να ξανά έρθει ο κόσμος στο γήπεδό κάτι που έλεγα στους παίκτες μας πιστεύω ότι βγήκα αληθινός. Αν ήμουν κάτω πιστεύω θα είχα ανοίξει το σύνδεσμο της ομάδας μας

Ποτέ ξεκίνησε η αγάπη σου για τον Εδεσσαϊκό;

Η αγάπη για τον Εδεσσαϊκό ξεκίνησε το 1979. Οικογενειακή κατάσταση όλοι μαζί για την ομάδα μας, γυρίσαμε σχεδόν όλη την Ελλάδα είναι η τρελά του πατέρα μου, που την έχω κληρονομήσει.

Που φαντάζεσαι να δεις την ομάδα μας;

Την ομάδα την θέλω στην Β’Εθνική, νομίζω πως εκεί ανήκει. Μια ζωή εκεί ήταν είναι το καμάρι του νομού Πέλλας

 

ΠΗΓΗ: http://asedessaikos.blogspot.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ