Μήνυμα στήριξης από Κατσαρό – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μήνυμα στήριξης από Κατσαρό

Τη βεβαιότητά του για την επιστροφή των δύο βαθμών και τη σωτηρία του ΑΟ Καρδίας εξέφρασε ο Κώστας Κατσαρός.

Μήνυμα στήριξης προς το αγωνιστικό τμήμα του ΑΟ Καρδίας ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών έστειλε μέσω του liganews.gr ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Κατσαρός, εκφράζοντας, παράλληλα, τη βεβαιότητά του για την επιστροφή των δύο βαθμών.

«Παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα πριν και μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με Καρίτσα και Αγροτικό Αστέρα εκφράζω τη στήριξή μου σε όλο το έμψυχο υλικό και τον προπονητή. Εκφράζω, επίσης, τη βεβαιότητα για την επιστροφή των δύο βαθμών και συνεχίζουμε στα δύο παιχνίδια που απομένουν με στόχο τη νίκη προκειμένου  να φτάσουμε στο όριο των 39 βαθμών που πιστεύουμε ότι θα μας δώσει την παραμονή. Βάσει του άρθρου 20 του ΚΑΠ με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και πριν την επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΠΟ θα εκδικαστεί και η προσφυγή μας. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Αγροτικό Αστέρα για τη ανταπόδοση της φιλοξενίας του πρώτου γύρου στο παιχνίδι της Κυριακής», δήλωσε συγκεκριμένα ο Κώστας Κατσαρός.

ΠΗΓΗ: liganews.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ