‘Μέρκος Καραλιόπουλος(τεχνικός Ακαδημίας ΑΕΚ Καμποχωριου 20 πράγματα που δεν ξερετε γι αυτον” – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

‘Μέρκος Καραλιόπουλος(τεχνικός Ακαδημίας ΑΕΚ Καμποχωριου 20 πράγματα που δεν ξερετε γι αυτον”

‘Μέρκος Καραλιόπουλος(τεχνικός Ακαδημίας ΑΕΚ Καμποχωριου 20 πράγματα που δεν ξερετε γι αυτον”Ο Ημαθιώτης πρώην άσσος του ΑΡΗ,Καλαμαριάς ,Νάουσας γνωστός εκτός από το ταλέντο του και την ποδοσφαιρική του καριέρα στα γήπεδα και για την σεμνοτυφία και καλοσύνη του αφού αποφεύγει τα πολλά φώτα δημοσιότητας και αφήνει την δουλειά του να μιλάει για το έργο του.

1.Τόπος καταγωγής σου? ”Καμποχώρι Ημαθίας”

2. Προσωπικός στόχος για την σεζόν που διανύουμε?”Τη δημιουργία νεων ταλέντων καθώς η περιοχη μας είναι πλουσια σε τέτοιο υλικό που μένει ανεκμεταλλευτο”
3. Με μια λέξη τι σημαίνει για σένα ή ομάδα σου; .” Οικογένεια

4. Αν δεν ήσουν ποδοσφαιριστής τι θα ήθελες να είσαι;” Αεροπορος

5. Τι θα διάλεγες να είσαι αόρατος,να διαβάζεις την σκέψη των άλλων η να γνωρίζεις τις γλώσσες ων των χωρών του κόσμου; ”Να διαβάζω τις σκέψεις των αλλων”

6. Αγαπημένη ομάδα Ελλάδας και εξωτερικού; ”Άρης,Απόλλων Καλαμαριάς και από ξένες Γιουβέντους.”

7. Τι πιστεύεις ότι θα απαντούσε ο κολλητός σου αν τον ρωτούσα τι θα πρέπει να διορθώσεις πάνω σoυ” Μάλλον λον θα λέγε πολλά.. ….”

8. Ποια η πιο περίεργη εμπειρία που έχεις ζήσει στο ποδόσφαιρο;”Είχα δεχτεί κόκκινη κάρτα και είχε καταλογιστεί πέναλτιπου δεν ήταν σε ενα ευρωπαϊκό παιχνίδι μέσα στην Περούτζια (με τον Αρη).ειχα στεναχωρεθει πολύ.. .

9. Ποιος είναι ο αγαπημενος σου προορισμός?”Ιταλία”

10. Τι θα βρούμε μέσα στο ψυγείο σου όποια ώρα κι αν το ανοίξουμε;”Γλυκά ”

11. Ποιος ο αγαπημένος σου τραγουδιστής ”Νίκος Βερτης”

12. Με ποιον διάσημο αθλητή θα ήθελες να βγεις για έναν καφέ;.”Μέσι”

13. Όταν είσαι ελεύθερος προτιμάς να γνωρίσεις μια κοπέλα μέσω φλέρτ ή μέσω κοινής παρέας ”…….”

14. Αν είχες ένα μπλε χάπι και ένα κόκκινο με το μπλε αύριο θα ξυπνούσες με ένα εκατομμύριο ευρώ και 50 ετών ενώ με το κόκκινο 10 χρονών αλλά με το μυαλό και τις γνώσεις που έχεις τώρα ποιο θα έπινες; ”Το κόκκινο σιγουρα”

15. Αν ήσουν φαγητό τι φαγητό θα ήθελες να είσαι;”Παστίτσιο ”

16. Ποιο τραγούδι θα ήθελες να σου τραγουδήσει ο αγαπημένος σου τραγουδιστής την μέρα της γιορτής σου; ” Να Χαμογελάσω (Βέρτης)”

17. Ποιός είναι ο αγαπημένος σου συμπαίκτης;.’Άρης Γαλανόπουλος(Απολλων Καλαμαριάς)”

18. Ποιος ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος σου ?”Ριβάλντο”

19. Αν έβρισκες ένα 500ρικο που έπεσε από συμπαίκτη σου στα αποδυτήρια τι θα έκανες; ‘Θα τα επέστρεφα”

20 Ποιο είναι το όνειρο ζωής που θέλεις να γίνει πραγματικότητα;”’20 πράγματα που δνε ξερετε γι αυτον’ Αυτό που θα ήθελα να κάνω είναι να ξαναταξιδέψω σε όλα αυτά τα μέρη που έχω πάει μέχρι τώρα ……..

More in ΓΕΝΙΚΑ