«Λουκέτο» για ένα μήνα στη Γ’ Εθνική! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Λουκέτο» για ένα μήνα στη Γ’ Εθνική!

Στον… πάγο για ένα μήνα θα μπει η Γ’ Εθνική που θα κατεβάσει ρολά, με απόφαση της ΕΠΟ, έπειτα από τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό.

Ο κορονοϊός και τα νέα περιοριστικά μέτρα που ήδη ανακοινώθηκαν επηρεάζουν και το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com, η ΕΠΟ είναι έτοιμη να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες, πιθανότατα, αύριο, πως η Γ’ Εθνική θα κατεβάσει ρόλα για ένα μήνα.

Θυμίζουμε ότι λόγω του lockdown σε αρκετές κόκκινες περιοχές δεν πραγματοποιήθηκαν αγώνες στον 1ο, 2ο και 3ο όμιλο την Κυριακή, ενώ αναβλήθηκαν και αρκετά ακόμα ματς λόγω κρουσμάτων.

Θα γίνει πάντως προσπάθεια, εκ μέρους της ΕΠΟ, στο μήνα που θα επιβληθεί «λουκέτο» στη Γ’ Εθνική να διεξαχθούν αγώνες που αναβλήθηκαν και αφορούν ΕΠΣ που δεν περιλαμβάνονται στις λεγόμενες κόκκινες περιοχές.

Επίσης κυκλοφορεί πως μπορεί να γίνει εξαίρεση ανά περιοχή ωστόσο θα θεωρηθεί έκπληξη να δοθεί πράσινο φως διεξαγωγής αγώνων ανά όμιλο καθώς κάτι τέτοιο θα άλλαζε τους συσχετισμούς συνολικά στο πρωτάθλημα.

 

Πηγή: mikriliga.com

2 Σχόλια

2 Comments

 1. Ανώνυμος

  2 Νοεμβρίου 2020 at 21:35

  Τα πρωτάθληματα θα ξεκινήσουν δυστυχώς το δεύτερο δεκαήμερο του 2021 οπότε ένα δίμηνο ξεκούραση.

 2. Ανώνυμος

  2 Νοεμβρίου 2020 at 21:11

  Φέρτε πίσω τα λεφτά από την συμμετοχή στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο κ κλείστε τα όλα αν γουστάρετε ….
  Έχετε τα α…α να το κάνετε?
  Η μόνο θα μας πουλάτε μαγκιες με τα δικά μας χρήματα …

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ