Λαχειοφόρος αγορά Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Ποιος θα είναι ο μεγάλος τυχερός; – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Λαχειοφόρος αγορά Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Ποιος θα είναι ο μεγάλος τυχερός;

Η κλήρωση της μεγάλης λαχειοφόρου αγοράς του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας πλησιάζει και μαζί της πλησιάζει και το ηλιόλουστο ελληνικό καλοκαίρι, το οποίο απαιτεί απαραίτητα κι έναν ηλιακό θερμοσίφωνα, ο οποίος  εξοικονομεί σε όλη την διάρκεια της ζωής του χιλιάδες ευρώ απ’ τους λογαριασμούς ρεύματος των νοικοκυριών, ενώ παράλληλα προστατεύει και το περιβάλλον ως μια απ’ τις “καθαρότερες” και πιο αποδοτικές συσκευές που χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αφού αποφεύγεται η έκλυση περίπου τριάντα τόνων διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα! Να φανταστεί κανείς ότι κάθε ντους με νερό από ηλιακό θερμοσίφωνα ισοδυναμεί με τρία κιλά διοξειδίου του άνθρακα λιγότερα στην ατμόσφαιρα!

Ο συγκεκριμένος ηλιακός όμως, θα προσφέρει ακόμη μία σημαντική και πολύτιμη υπηρεσία, εκτός απ’ αυτές που εγγυάται ο κατασκευαστής. Θα ενισχύσει οικονομικά και τον ποδοσφαιρικό μας σύλλογο, αφού με την αγορά έστω ελάχιστων τυχερών λαχνών με τους οποίους θα τον διεκδικήσετε στην μεγάλη κλήρωση της 27ης Μαρτίου 2018, θα συμβάλετε δραστικά και ουσιαστικά στην απρόσκοπτη λειτουργία και οικονομική επιβίωση του, με τις ανάγκες να είναι άμεσες και επιτακτικές. Ο ελάχιστος αριθμός των 1.000 λαχνών που εκδόθηκε, δυσανάλογος της αξίας και της χρησιμότητας του μεγάλου δώρου, κόστους 2 ευρώ έκαστος, διατίθενται από τους ανθρώπους της διοίκησης, από τους οποίους μπορείτε να τους προμηθευτείτε στις λίγες μέρες που απομένουν.

 

ΠΗΓΗ: a-pella.blogspot.gr

 

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ