Κύμα εκλογών σε 11 Ενώσεις – μέλη της ΕΠΟ στο πρώτο μισό του 2018 – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Κύμα εκλογών σε 11 Ενώσεις – μέλη της ΕΠΟ στο πρώτο μισό του 2018

 

Το 2018 και ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό αυτού, θα διενεργηθούν εκλογές σε 11 Ενώσεις – μέλη της ΓΣ της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε το SoccerPlus το πρώτο εκλογικό κύμα έρχεται τον Φεβρουάριο, οπότε λήγει η θητεία των διοικήσεων των ΕΠΣ Σάμου (του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, Ν. Βακάλη), Μεσσηνίας (θα υπάρξει αντίπαλο ψηφοδέλτιο στη διοίκηση Οικονομίδη με πρόσωπα όπως ο Ηρ. Τσίκινης), Θράκης(υπάρχει και εκεί κίνηση συγκρότησης ψηφοδελτίου απέναντι στον Μ. Γαβριηλίδη), Ευρυτανίας και Δωδεκανήσου (του μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ, Π. Διακοφώτη).

Το δεύτερο κύμα των εκλογών θα έρθει το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα τον Ιούνιο ολοκληρώνεται η θητεία των διοικήσεων των ΕΠΣ Ηπείρου (του μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ, Κ. Βρακά), Ηρακλείου (του παρεμβατικού Ν. Τζώρτζογλου), Κεφαλονιάς και Κιλκίς (οι δύο αυτές Ενώσεις είχαν για πολλά χρόνια της «σφραγίδα» των Ευ. Μαζαράκη, και Β. Χατζηαποστόλου, αντίστοιχα)

Τον ερχόμενο Ιούλιο ολοκληρώνεται η θητεία των διοικήσεων των ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (του μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ, Τ. Παπαχρήστου) και Τρικάλων(του «παλαιοκαθεστωτικού» Αθ. Μπουτζιώλη).

πηγη: Soccer Plus

More in ΓΕΝΙΚΑ