Κοντά στον συνάνθρωπο οι Γιάννης Ουζούνης και Τάσος Σιδέρης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Κοντά στον συνάνθρωπο οι Γιάννης Ουζούνης και Τάσος Σιδέρης

Με ένα μήνυμα αλληλεγγύης στον προσωπικό τους λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο άμυντικός της Θύελλας Σαρακηνών Γιάννης Ουζούνης και ο αμυντικός του Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας Τάσος Σιδέρης δείχνουν τον άλλο τους εαυτό, τον ανθρώπινο που θέλει να συμπαρασταθεί και να βοηθήσει τους συνάνθρωπους γύρω του που πραγματικά έχουν ανάγκη, από τα όσα έχουν υποστεί όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας.

Ο Γιάννης Ουζούνης μάλιστα να σημειωθεί ήταν από τους ανθρώπους που πέρασε αυτή την περιπέτεια και βγήκε νικητής, είναι μπροστάρης σε μία σπουδαία κίνηση, όπως και ο Τάσος Σιδέρης να βοηθήσουν ώστε να υπάρχουν κάποια πολύτιμα αγαθά για ανθρώπους που έχουν πληγεί οικονομικά από τον Κορωνοϊό.

Δείτε τι αναφέρουν, παρακάτω:

«Είμαστε πλέον σταθερά 8 μήνες σε αυτήν την πανδημία. Εάν κάποιος δεν εργάζεται, δεν πληρώνεται, του έχουν κόψει ώρες και εξαντλούνται τα τρόφιμά του ή τα απαραίτητα, ή οι ώρες είναι απλώς δύσκολες, μην αφήνετε εσάς ή τα παιδιά σας να κοιμηθούν με άδειο στομάχι.

Μην φοβάστε ή ντρέπεστε να μου στείλετε ένα ιδιωτικό μήνυμα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω. Μπορούμε απλά να αφήσουμε ένα πιάτο φαΐ και να φύγουμε. Κανεις δε χρειάζεται να ξέρει ποιος ενδιαφέρθηκε, ποτέ δε συνέβη.

Είμαστε σε αυτό μαζί!

(Ή μπορεί να ενημερώσει κάποιος αν γνωρίζει κάποια άλλη οικογένεια που έχει ανάγκη).

Ενωμένοι πάντα πετυχαίνουμε πολλα!!

Μη διστάζετε..!

Υ.Γ. Δεν είναι δική μου η αρχή αυτής της σκέψης, αλλά θεωρώ καθήκον να την ενισχύσω!»

More in ΓΕΝΙΚΑ