Κοντά στην προεδρία του Εδεσσαϊκού ο Μιχάλης Τζέπτιμπης; – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κοντά στην προεδρία του Εδεσσαϊκού ο Μιχάλης Τζέπτιμπης;

Στην δοκιμασμένη λύση του Μιχάλη Τζέπτιμπη για τα διοικητικά δείχνει να οδηγείται ο Εδεσσαϊκός, που βλέπει να περνούν οι μέρες χωρίς να βρίσκεται λύση με το ενδιαφέρον για την ανάληψη της προεδρίας παραμένει προς το παρόν ανύπαρκτο.

Παρά τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και ειδικά του Δήμαρχου Δημήτρη Γιάννου, φως στο τούνελ δεν φαίνεται να υπάρχει δυστυχώς για την ομάδα των καταρρακτών.

Οι περισσότεροι παίκτες δείχνουν τάσεις φυγής βλέποντας την κατάσταση αυτή, κάτι που φανερώνει ότι οι τριαινοφόροι περνούν μια από τις πιό δύσκολες καμπές της ιστορίας τους.

Ο Μιχάλης Τζέπτιμπης είναι γνωστό ότι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του κ. Κώστα Σταυρόπουλου που θεωρείται βέβαιο ότι σε περίπτωση που εμπλακεί στην διοίκηση η οικονομική βοήθεια του «Αμερικάνου» θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες με τον χρόνο να πιέζει πλέον για την εξεύρεση λύσης για τον ιστορικό Εδεσσαϊκό…

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ