Κοινή ανακοίνωση Μ.Γ.Ο.ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ -ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Κοινή ανακοίνωση Μ.Γ.Ο.ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ -ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ

Αγαπητοί κύριοι της Ε.Π.Σ.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,αγαπητοί κύριοι της επιτροπής διαιτησίας ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,μεσα απο αυτήν την κοινή ανακοίνωση των δυο σωματείων του νόμου μας,θελουμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας,στο πρόσωπο του διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης των δυο ομάδων μας,κ.Τσακαλιδη Αλεξάνδρου.

Το να εκδίδουν δυο ομάδες κοινή ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης,ίσως ειναι κάτι πρωτοποριακό που πρέπει να σας προβληματίσει.

Ο ένα λόγω κύριος αδίκησε και τις δυο ομάδες μας καταφανέστατα σε αρκετές φάσεις του αγώνα και επικαλούμαστε τα δυο live video τα οποία μπορείτε να τα δείτε στην σελίδα του ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ ΑΦΥΤΟΥ στο facebook.

Ειναι κρίμα και για τις δυο ομάδες να κάνουν το αδύνατον δυνατό να γίνει ένας ποδοσφαιρικός αγωνας όπου θα διαφημιζαμε το ποδοσφαιρο και δυστυχώς ο κ.Τσακαλιδης με τις αποφάσεις του παραλίγο να το τινάξει στον αέρα ,καθώς (ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ) υπήρχαν ποδοσφαιριστές εντός του αγωνιστικού χώρου και απο τις ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ όπου το απέτρεψαν,καθώς εάν δεν υπήρχαν ΑΥΤΟΙ,τότε ειναι σίγουρο μετα βεβαιότητας ότι ακόμη οι δυο ομάδες θα δέρνονταν μέχρι δεν ξέρουμε και εμείς οι ίδιοι ποτε.

Ελπίζουμε ο κ.ΤΣΑΚΙΡΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ως παρατηρητής διαιτησίας να σας πει τα πράγματα όπως πραγματικά τα είδε και να κρίνετε εσείς με τις αποφάσεις σας την τύχη του κ.ΤΣΑΚΑΛΙΔΗ.

Μεσα απο αυτήν την κοινή ανακοίνωση θελουμε να προλάβουμε τα κακά που δυστυχώς έρχονται για το ποδοσφαιρο της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ και οι δυο ομάδες κύριοι της Ε.Π.Σ.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ,ώστε να δούμε κάτι το διαφορετικό όσον αφορά το ποδοσφαιρο,που ΕΜΕΙΣ το βλέπουμε σαν γιορτή κάθε Σαββατοκύριακο αλλα ΔΥΣΤΗΧΩΣ βλέπουμε ότι πάμε απο το κακό στο χειρότερο.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
ΟΠΩΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΗΡΘΕ ΙΣΩΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΣΥΜΟΡΦΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος του Μ.Γ.Ο.ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ
ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο πρόεδρος του Α.Σ.ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ ΑΦΥΤΟΥ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ.Μ

More in ΓΕΝΙΚΑ