Κλοπή σε γήπεδο της ΕΠΣ Μακεδονίας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλοπή σε γήπεδο της ΕΠΣ Μακεδονίας

Μετά τη Δόξα Αδένδρου η οποία έπεσε «θύμα» κλοπής τη περασμένη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα τα αποδυτήρια της ομάδας (μεγάλη οικονομική ζημιά), ακόμη μια ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας αποτέλεσε «θύμα» κλοπής τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μακεδονικού Γέφυρας, άγνωστοι εισήλθαν στα αποδυτήρια της ομάδας και έκλεψαν αθλητικό υλικό καθώς και τα ηλεκτρικά είδη των αποδυτηρίων όπως επίσης και ένα δίχτυ για τις εστίες!

Διαβάστε την ανακοίνωση του Μακεδονικού Γέφυρας:

“Δυστυχώς η ομάδα μας έπεσε θύμα κλοπής.

Άγνωστοι εισήλθαν στα αποδυτήρια και έκλεψαν αθλητικό υλικό καθώς και τα ηλεκτρικά είδη των αποδυτηρίων. Επίσης έκλεψαν το ένα δίχτυ από τις εστίες (άξιο απορίας).

Όπως φαίνεται επιτήδειοι βρίσκουν ευκαιρία από την ερημιά που υπάρχει πλέον στις εγκαταστάσεις κοινής ωφέλειας του χωριού μας λόγω της καραντίνας, προκείμενου να κάνουν πλιάτσικο. Αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημία άνω των 1500 ευρώ.

Καλό θα είναι να προσέχουμε όλοι μας τόσο τις ιδιωτικές μας περιουσίες όσο και τις δημοτικές εγκαταστάσεις του χωριού μας για να μην υπάρξουν και άλλα παρόμοια περιστατικά”.

 

Πηγή: epsm24.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ