Κινητοποίηση στον ΠΑΣ Σκύδρα, ανανέωσε ο Ματθαίος Παπαϊωάννου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Κινητοποίηση στον ΠΑΣ Σκύδρα, ανανέωσε ο Ματθαίος Παπαϊωάννου

Με ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Ματθαίο Παπαϊωάννου ξεκινάει τον σχεδιασμό του ο ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ για την νέα χρόνια.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:

“Μια ανανέωση η οποία δείχνει το τρόπο σκέψης των ανθρώπων του ΠΑΣ αφήνοντας ξανά την τύχη των νεαρών και μη ποδοσφαιριστών σε έναν έμπιστο άνθρωπο, άριστο γνωστή του ποδοσφαίρου με διάθεση και φιλότιμο να εξελίξει και να προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο τους παίκτες του ΠΑΣ.

Ηγετικό ρόλο αναλαμβάνει και επίσημα φέτος ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής και ένας εκ των αρχηγών της ομαδος Σταύρος Μέγας, ο οποίος στις τελευταίες αγωνιστικές πέρυσι καλύψε με μεγάλη επιτυχία τα κενά που άφησαν ο προπονητής Ματθαίος Παπαϊωάννου και ο πρόεδρος Κώστας Μποζίδης για προσωπικούς λόγους ο καθένας.  Ο Μέγας θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή καθώς επίσης και ο συνδετικός κρίκος των παικτών με την διοίκηση.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο πρόεδρος Κώστας Μποζίδης , έχοντας πάντα στο πλευρό του τους συνεργάτες τους Γιώργο Σούλτσε, Νίκο Λαζαρίδη, Παναγιώτη Μωυσιάδη καθώς επίσης και τους Μέγα-Παπαϊωάννου, έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές του ρόστερ με σκοπό την ανανέωση της συνεργασίας τους για τη νέα χρόνια.

Στην συνέχεια και μετά από συζήτηση με τους προπονητές θα αποφασιστεί ποιοι θα είναι οι νέοι μεταγραφικοί στόχοι με σκοπό να καλυφθούν τα κενά του ρόστερ και αργότερα θα ξεκινήσουν οι επαφές για την ολοκλήρωση των συμφωνιών. Έπειτα θα ασχοληθεί με την εύρεση χορηγιών για την καινούργια χρόνια με σκοπό την ενίσχυση του ταμείου της ομάδας .

Ενίσχυση βέβαια θα υπάρξει και από τους εξωτερικούς συνεργάτες της ομάδας οι οποίοι αναμένετε να ξεκινήσουν την πώληση των διαρκείας της καινούργιας σεζόν μέσα στον μήνα Ιουνίο.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Σκύδρα θέλει και φέτος να εμφανίσει στο πρωτάθλημα μια ομάδα οργανωμένη και δυνατή με σκοπό την καλύτερη παρουσία στην Α’ Κατηγορία, χωρίς βέβαια να αποκλείονται και οι σκέψεις για άνοδο, κάτι το οποίο θα φανεί από τις μεταγραφικές κινήσεις και από την όρεξη που θα παρουσιάσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στο ρόστερ καθώς και αυτοί που θα ενταχθούν φέτος.”

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ