Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση εν ενεργεία ΝΒΑer! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση εν ενεργεία ΝΒΑer!

Σε… μπελάδες φαίνεται πως έχει μπει τις τελευταίες ώρες ο Έιβερι Mπράντλεϊ, ο οποίος κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά μια γυναίκα στο Κλίβελαντ.

Mε τον χειρότερο τρόπο ετοιμάζεται να… φύγει το 2017 για τον Έιβερι Μπράντλεϊ. Ο γκαρντ των Ντιτρόιτ Πίστονς έχει βρεθεί στο επίκεντρο, για λόγους που δεν έχουν σχέση με το μπάσκετ. Όπως αναφέρουν Μέσα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, στις 23 Μαΐου κι ενώ ο Μπράντλεϊ ήταν στο Κλίβελαντ για αγώνα των Μπόστον Σέλτικς, παρενόχλησε σεξουαλικά μια γυναίκα, ενώ ήταν μεθυσμένος.

Μετά το περιστατικό, μάλιστα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Μπράντλεϊ ήρθε σε επαφή με την εν λόγω γυναίκα με σκοπό να βρεθεί μαι συμφωνία η οποία θα απέτρεπε τη δημοσιοποίηση υλικού από εκείνη τη νύχτα. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων η γυναίκα ζήτησε 400.000 δολάρια, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το ποσό.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Έιβερι Μπράντλεϊ ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το περιστατικό: «Ο κύριος Μπράντλεϊ αρνείται ξεκάθαρα οποιαδήποτε εμπλοκή με το περιστατικό. Η συμφωνία εμπιστευτικότητας έγινε με μόνο σκοπό την προστασία της φήμης του κυρίου Μπράντλεϊ, αλλά και της οικογένειάς του. Το γραφείο μας θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα εναντίων όλων όσων εμπλέκονται στην παράνομη αποκάλυψη της συμφωνίας και θα διεξαχθεί έρευνα σχετικά με τους υπευθύνους της παράνομης αποκάλυψης».

More in ΜΠΑΣΚΕΤ