Καραφουλίδης και Μποζίδης στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Καραφουλίδης και Μποζίδης στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

Δύο ακόμα μεταγραφές πραγματοποίησε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ύστερα από μεθοδικές και προσεκτικές επαφές που πραγματοποίησε. Ποιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο 33 χρονος μεσοεπιθετικός Καραφουλίδης Θεόδωρος, ένας παίκτες με τεράστια εμπειρία από εθνικές κατηγορίες αφού έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Αετό Σκύδρας, Ολυμπιακό Γαλατάδων, Σπάρτη , Απόλλων Καλυβίων, Άρη Πρ. Hλία κ.α.

Επίσης μεγάλη επιτυχία θεωρείται η απόκτηση (μετά από 1 μήνα διαπραγματεύσεων !!!) του 16 χρονου μέσου Μποζίδη Μιχάλη από την Νικόπολη Θεσσαλονίκης. Οι πληροφορίες μιλάνε για ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα της Θεσσαλονίκης κάτι άλλωστε που το έχει δείξει μέχρι στιγμής και στο χρονικό διάσημα που κάνει προετοιμασία με την ομάδα μας !

Εντωμεταξύ πολύ πιθανόν τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί η αποκτήσει ενός ακόμη πολύ καλού και έμπειρου ποδοσφαιριστή, ενώ οι επαφές για την περεταίρω ενίσχυση της ομάδας συνεχίζονται καθημερινά !

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ