Και πάλι πρώτος σκόρερ στην Α1, τυχαίο; Δε νομίζω.!!! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Και πάλι πρώτος σκόρερ στην Α1, τυχαίο; Δε νομίζω.!!!

Για δεύτερη συνεχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας ο επιθετικός Γιώργος Καραδήμος κλείνοντας στόματα που αμφέβαλαν για το περσινό κατόρθωμά του.

Ο αέρινος άσος των μαυραετών… “μάτωσε” 21 φορές τα δίχτυα των αντιπάλων δείγμα της εκτελεστικής του ικανότητας, αλλά και της επαφής που έχει με το πλεκτό.

Ο 27χρονος πλέον ποδοσφαιριστής πήρε την πρωτιά αφήνοντας πίσω του τον πρώην επαγγελματία Γιάννη Γκέσιο που ανήκε στους πρωταθλητές της Α1, κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξία σε αυτό που πέτυχε με τα χρώματα πάντα της Δόξας Μανδάλου.

Ο πρώτος σκόρερ της Α1 που κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αξιόλογες ομάδες όπως Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αλμωπό Αριδαίας, Δόξα Εξαπλατάνου, Ολυμπιακό Γαλατάδων και Ορφέα Ριζαρίου, αποτέλεσε και φέτος το βαρύ πυροβολικό της Δόξας και την πιο αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα, δείχνοντας ότι έχει την αίσθηση του γκολ ξελασπώνοντας αρκετές φορές την ομάδα του.

Σαφώς και η δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά στους σκόρερ της Α1 ανεβάζει σημαντικά τις μετοχές του, στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο της Πέλλας και αναμένονται αρκετοί μνηστήρες γύρω από το όνομα του.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ