Καθυστέρησε αγώνα στη Μίκρα ο Στέλιος Ιωαννίδης ως ένδειξη διαμαρτυρίας! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καθυστέρησε αγώνα στη Μίκρα ο Στέλιος Ιωαννίδης ως ένδειξη διαμαρτυρίας!

Μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕ Μαρτίου – Εθνικός Μαλγάρων, ο πρόεδρος των γηπεδούχων, κάθισε στη μέση του γηπέδου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη χρήση του γηπέδου, από την γυναικεία ομάδα του Μέντεκα Καλαμαριάς, η οποία αντιμετώπιζε στο ίδιο γήπεδο την ΑΕ Πανσερραϊκη, στις 15.00.

Μετά από κλήση στην αστυνομία, περιπολικό κατέφθασε στο γήπεδο της Μίκρας, όπου μετέφερε τον Στέλιο Ιωαννίδη στο αστυνομικό τμήμα, για να καταγράψει το γεγονός.

Την ώρα που βρισκόταν στο τμήμα, ανέφερε τα εξής: «Για 3η χρονιά μας πετάνε έξω από το γήπεδο. Έχω ενημερώσει ότι η ομάδα δε μπορεί να αγωνίζεται το πρωί, διότι σχεδόν όλοι οι παίκτες μας, έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Και αυτό γιατί ο Μέντεκας Καλαμαριάς, θέλει να χρησιμοποιεί ως έδρα, το γήπεδο της Μίκρας. Ήρθε η ώρα να τελειώσει εποχή των μαύρων χρημάτων. Όλο αυτό γίνεται γιατί ο Μέντεκας δίνει το πληρεξούσιο του, ενώ εγώ ψηφίζω ο ίδιος.»

 

ΠΗΓΗ: epsm24.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ