Καίγεται για το τρίποντο ο Εδεσσαϊκός, αδιάφορος βαθμολογικά ο Αλμωπός – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καίγεται για το τρίποντο ο Εδεσσαϊκός, αδιάφορος βαθμολογικά ο Αλμωπός

Συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους οι δυο εκπρόσωποι της Πέλλας στην Γ´ Εθνική με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται κυρίως για τον Εδεσσαϊκό που καλείται να πάρει τους βαθμούς στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό μια ομάδα από τις καλύτερες του ομίλου και σίγουρα το έργο του Ηλία Σαπάνη και των παικτών του είναι πολύ δύσκολο. Ωστόσο είναι αποφασισμένοι να μην χύσουν το γάλα που μάζεψαν μέχρι στιγμής με πολύ κόπο και με την συμπαράσταση των φίλων του που αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο, θέλουν τους τρείς βαθμούς που θα σημάνουν βαθειά βαθμολογική ανάσα λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ο Αλμωπός από την άλλη θα πάει στην Κατερίνη να αντιμετωπίσει τον Πιερικό που θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να βρεθεί πιο κοντά στην παραμονή. Σίγουρα αυτά τα ματς είναι δύσκολα, ωστόσο ο Αλμωπός είναι μια ομάδα που πάντα παίζει για την νίκη και αυτό θα κάνει και σε αυτό το παιχνίδι.

Εδεσσαϊκός – Μακεδονικός Διαιτητές: Φωτιαδης (Καστοριάς ) Παρασίου-Κελεσίδης (Ημαθίας)

Παρατηρητής Τσεσμετζής (Σερρών).

Πιερικός – Αλμωπός Διαιτητές:  Πολυχρονίου – Πρεσπάρης-Σιδερίδης(Καστοριάς)

Παρατηρητής Ζήλος (Λαρισας).

 

Ώρα έναρξης 15:00

 

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ