Κίνηση “Ματ” με Τάσο Τσελεπή ο Άρης Λιπαρού – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Κίνηση “Ματ” με Τάσο Τσελεπή ο Άρης Λιπαρού

Τη φανέλα του Άρη Λιπαρού θα φοράει τη νέα αγωνιστική σεζόν, ο πολύπειρος αμυντικός Τάσος Τσελεπής, καθώς συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των κιτρίνων, οι οποίοι εντάσουν στο δυναμικό τους έναν ποδοσφαιριστή με αδιαμφισβήτητη ποιότητα, αλλά και ήθος.

Έτσι η ομάδα του Νίκου Αντωνά προσθέτει στις τάξεις της έναν ποδοσφαιριστή που προσφέρει πολλά μέσα στον αγνωστικό χώρο βοηθώντας πολύ τους νέους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, έχοντας την απαραίτητη εμπειρία και ικανότητα, καθώς κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές και αξιόλογες ομάδες όπως Μ. Αλέξανδρο Εσωβάλτων, Αετό Σκύδρας, ΠΑΟΚ Αγ. Γεωργίου, Ηρακλή Άσπρου, Απόλλων Καλυβίων, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ολυμπιακό Γαλατάδων, Νίκη Καλής και για μία πενταετία στη Δόξα Μανδάλου όντας και αρχηγός.

Με την κίνηση αυτή, η ομάδα του Άρη Λιπαρού δείχνει τις προθέσεις της ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, θέλοντας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν κι άλλες ανάλογες μεταγραφικές κινήσεις.

*Στη φωτογραφία με τον πρόεδρο του Άρη Λιπαρού, Σταύρο Μωϋσιάδη.

 

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ