Κίνηση αλληλεγγύης από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών “Το Πατριαρχείο” – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Κίνηση αλληλεγγύης από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών “Το Πατριαρχείο”

Σε μία κίνηση άξια συγχαρητηρίων προχώρησε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών “Το Πατριαρχείο”, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για τους  σεισμόπληκτους κατοίκους της Ελασσόνας, δείχνοντας για μία ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και πως πέρα από το αθλητικό κομμάτι, πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι.

Διαβάστε παρακάτω το απόσπασμα, συνοδευόμενο και από την σχετική φωτογραφία (φώτο άρθρου), όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα των ασπρόμαυρων.

“Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ “ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ”, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την άμεση ανταπόκριση του στην προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, που είτε λίγο είτε πολύ, συνεισέφεραν στην προσπάθεια αυτή, δείχνοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας.

Υ.Γ. ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…!

ΠΑΟΚ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ”

ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΟ

  1. :ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

    19 Μαρτίου 2021 at 05:56

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙΣΤΑΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Σ.Φ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑ΅ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΑ΅. ΜΠΡΑΒΟ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΓΕΝΙΚΑ