Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τον Αερωπό Έδεσσας και τον Μέκιτς – Καταλήγει σε πίβοτ η ομάδα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τον Αερωπό Έδεσσας και τον Μέκιτς – Καταλήγει σε πίβοτ η ομάδα

Στις 22/08 επρόκειτο να αφιχθεί στην Ελλάδα ο Σαμίντ Μέκιτς (δείτε εδώ), ο οποίος έχει συμφωνήσει να μετακινηθεί στον Αερωπό Έδεσσας.

Ωστόσο, διαδικαστικά κωλύματα, λόγω κορονοϊού, κατέστησαν απαγορευτική την έλευσή του στην χώρα μας, αν και ο ίδιος είχε ήδη ξεκινήσει το ταξίδι του προς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, «Μακεδονία».

Τις τελευταίες ημέρες γίνονται διεργασίες, ώστε ο 21 ετών Μαυροβούνιος αριστερός ίντερ/κεντρικός αμυντικός, να «πατήσει» Ελλάδα. Ακολουθούνται όλα τα απαραίτητα βήματα για την έκδοση βίζας, ενώ η ΟΧΕ έχει αποστείλει πρόσκληση στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Μαυροβούνιο, σχετικά με τον αθλητή.

Ο ίδιος, επιπλέον, υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις και κινείται για την εξασφάλιση όλων των άλλων εγγράφων. Έτσι, μέσα στις επόμενες ημέρες, εάν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Μέκιτς θα βρίσκεται στην Έδεσσα.

Παράλληλα, υπεύθυνοι της ομάδας θα έχουν καταλήξει, πιθανότατα έως και αύριο (28/08), στον παίκτη, που ενδέχεται να αποκτηθεί για την θέση του πίβοτ.

 

Πηγή: greekhandball.com

More in ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ