Θρήνος στο Δοκίμι και τον Αστακό για τους νεκρούς σμηνίτες ο 25χρονος Λεωνίδας ήταν παίκτης του Απόλλωνα Δοκιμίου … – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Θρήνος στο Δοκίμι και τον Αστακό για τους νεκρούς σμηνίτες ο 25χρονος Λεωνίδας ήταν παίκτης του Απόλλωνα Δοκιμίου …

Μια ακόμη τραγωδία γράφτηκε σήμερα στην άσφαλτο στην υποτιθέμενη εθνική οδό Αμφιλοχίας  – Λευκάδας όπου δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε ένα από τα χειρότερα οδικά δίκτυα στη χώρα .

Αυτή τη φορά δυο νέοι άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εκτράπηκε της πορείας του και συγκρούστηκε με φορτηγό .
Το αυτοκίνητο όπως φαίνεται και από την κατάσταση του οδοστρώματος και πιθανώς λόγω της ολισθηρότητας δεν συγκρατήθηκε από τον οδηγό και έπεσε με σφοδρότητα στο φορτηγό γνωστής επιχείρησης του Αγρινίου που οδηγούσε 61χρονος με πορεία προς Βόνιτσα ο οποίος και συνελήφθη ενώ σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια .

Στο Δοκίμι και τον Αστακό η είδηση του θανάτου των δυο νεαρών σμηνιτών που μόλις είχαν λάβει έξοδο από την μονάδα τους στο Ακτιο έχει πέσει σαν βόμβα . Δύσκολα μπορεί κάποιος να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας και τον ξαφνικό χαμό των δύο νέων . Ο 25χρονος Λεωνίδας ήταν ποδοσφαιριστής στον Απόλλωνα Δοκιμίου και ένας από τους αρχηγούς της ομάδας. Είχε ακόμη δυο αδέρφια ο αδελφός του υπηρετεί στην Αστυνομία ενώ η αδελφή του φέτος  έδωσε στις πανελλαδικές και πέτυχε στην Οδοντιατρική .

More in ΓΕΝΙΚΑ