Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής για τους εκπροσώπους της Πέλλας στην Γ’ Εθνική… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής για τους εκπροσώπους της Πέλλας στην Γ’ Εθνική…

Άκρως ενθαρρυντικά μέχρι στιγμής είναι τα πρώτα δείγματα γραφής για Αλμωποκαι Εδεσσαϊκό καθώς σε τέσσερα παιχνίδια από τους 12 βαθμούς έκαναν δικούς τους 10 δείχνοντας ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Ο Αλμωπός του Γιώργου Τυριακίδη μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς με αξιόλογους αντιπάλους (Μακεδονικός και Νάουσα) με πειστικές εμφανίσεις και δείχνει να εχει τα φόντα για να κάνει μια αξιόλογη πορεία με μεσοεπιθετική γραμμή φωτιά άλλωστε τα έξι τέρματα που έχει πετύχει τα λένε όλα.

Ο Εδεσσαϊκός του Ηλία Σαπάνη από την άλλη ξεκίνησε πολύ καλά και αυτός με αντιπάλους δύο καλές ομάδες (ΑΠΕΛ και Αλεξάνδρεια) μια νίκη μια ισοπαλία και δείχνει διατεθειμένος να δώσει σκληρή μάχη σε όλα τα ματς με παίκτες αξιόλογους σε όλες τις γραμμές.

Την ερχόμενη αγωνιστική ο Αλμωπός υποδέχεται τον πάντα υπολογίσιμο Καμπανιακό με στόχο το 3× 3 ενώ ο Εδεσσαϊκός εκστρατεύει στην Χαλκιδική για να αντιμετωπίσει τον Άρη Παλαιοχωρίου και μπορεί να φύγει από εκεί με το θετικό αποτέλεσμα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ