«Θα αναβάλλονται όσα παιχνίδια εμφανίζονται σε live μετάδοση στοιχήματος» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

«Θα αναβάλλονται όσα παιχνίδια εμφανίζονται σε live μετάδοση στοιχήματος»

Mε αφορμή ότι στοιχηματική εταιρεία η οποία δεν έχει λάβει άδεια δραστηριοποίησης στην Ελλάδα έβαλε στο «live» κουπόνι της αγώνες της ΕΠΣ Μακεδονίας, η Ένωση προέβη στην ακόλουθη καταγγελία:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (Ε.Π.Σ.Μ.) καταγγέλλει και καταδικάζει την εμφάνιση αγώνων Κυπέλλου της Τετάρτης 11-10-2017 σε παράνομες διαδικτυακές σελίδες στοιχήματος.

Όπως στο παρελθόν, έτσι και τώρα η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξαφανισθεί το επανεμφανιζόμενο φαινόμενο αυτό, αναβάλλοντας ή και διακόπτοντας παιχνίδια που ενδεχομένως να εμφανισθούν, στο μέλλον, σε live μετάδοση παράνομου ή ακόμη και νόμιμου στοιχήματος.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς και αρχές (ποδοσφαιρικές, εισαγγελικές, δικαστικές, οικονομικές), προς τους οποίους απευθύνει την παρούσα, να επιληφθούν του σοβαρού αυτού προβλήματος που αντιμετωπίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης, που σκοπό έχει την χειραγώγηση και διάλυσή του και να πράξουν τα δέοντα και νόμιμα για την πάταξή του.

Η Ε.Π.Σ.Μ. βρίσκεται στη διάθεση παντός υπευθύνου προς παροχή πληροφοριών και συνδρομής, με τη βεβαιότητα της άμεσης ανταπόκρισης.

Η παραπάνω επιστολή – καταγγελία υπογράφεται από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββα Δημητριάδη και τον Γενικό Γραμματέα, Παναγιώτη Γιουρούκαλη και κοινοποιήθηκε στους:

1. Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.)

2. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

3. κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, Υφυπουργό Αθλητισμού

4. κ. Ιούλιο Συναδινό, Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού

5. Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας

6. Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.)

7. Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης»

More in ΓΕΝΙΚΑ