Η σημαία στον ιστό της, για 5η χρονιά “Μαυραετός” – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Η σημαία στον ιστό της, για 5η χρονιά “Μαυραετός”

Την φανέλα της Δόξας Μανδάλου θα φοράει και τη νέα αγωνιστική σεζόν, 5η στη σειρά, ο πολύπειρος αμυντικός κι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, ο Τάσος Τσελεπής, καθώς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των “Μαυραετών”, όπως ήταν αναμενόμενο, παρά τις πολλές προτάσεις που είχε στα χέρια του.

Δε θα μπορούσε βέβαια να γίνει κι αλλιώς αφού εκτός από επιθυμία της διοίκησης και του προπονητή, ήταν επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει δεθεί πλέον με τη Δόξα και τον κόσμο της ομάδας, με τα αισθήματα να είναι αμοιβαία.

Έτσι η ομάδα του Νίκου Αντωνά θα διατηρήσει στις τάξεις της έναν ποδοσφαιριστή που προσφέρει πολλά, τόσο μέσα στον αγνωστικό χώρο, όσο και εκτός, έχοντας την απαραίτητη εμπειρία, καθώς κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές και αξιόλογες ομάδες όπως Μ. Αλέξανδρο Εσωβάλτων, Αετό Σκύδρας, ΠΑΟΚ Αγ. Γεωργίου, Ηρακλή Άσπρου, Απόλλων Καλυβίων, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ολυμπιακό Γαλατάδων και Νίκη Καλής.

*Στη φωτογραφία με το μέλος του Δ.Σ. Στέλιο Βαΐδη.

 

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ