Η σημαία και πάλι στον ιστό της – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Η σημαία και πάλι στον ιστό της

Μεταγραφή-επιστροφή με μεγάλη σημασία για τον Άρη Παλαιφύτου καθώς η διοίκηση των κιτρίνων ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Ματεντζόγλου που αποτελεί την σημαία του συλλόγου, βάση της προσφοράς του στον σύλλογο.

Ο έμπειρος μέσος πιστός στρατιώτης του Άρη για πολλά χρόνια, αναγκάστηκε λόγω των καταστάσεων να αγωνιστεί για μια διετία αλλού, στη Νίκη Καλής αρχικά και στον ΠΑΟΚ Αραβησσού την σεζόν που πέρασε, ωστόσο στο άκουσμα της επιστροφής στα ποδοσφαιρικά δρώμενα για την αγαπημένη ομάδα της γεννέτειράς του και χωρίς δεύτερη κουβέντα τάχθηκε άμεσα στο πλευρό της.

Σαφώς οι αδιαμφισβήτητες ικανότητες του και η τεράστια εμπειρία του θα φανούν χρήσιμες τόσο για την ομάδα, όσο και για τα νέα παιδιά που μόνο κέρδος μπορούν να έχουν αγωνιζόμενοι δίπλα του.

Η διοίκηση του Άρη Παλαιφύτου τον καλωσορίζει και τον ευχαριστεί και δημόσια γιατί ήταν από τους ανθρώπους που είδε με πολύ θετικό μάτι την επανασύσταση του σωματείου και τάχθηκε άμεσα στο πλευρό της.

More in Β' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ