Η Νίκη Πολυγύρου θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Άρη Παλαιοχωρίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Νίκη Πολυγύρου θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Άρη Παλαιοχωρίου

Σε λίγες ημέρες θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων και η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Η ΕΠΟ έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των ομάδων που δε θα δηλώσουν συμμετοχή.

Τελευταίο «κρούσμα» ήταν αυτό του Άρη Παλαιοχωρίου που δήλωσε αδυναμία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα αυτό. Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος θα κληθεί να αναπληρώσει τη θέση μίας ομάδας που αποσύρεται από το πρωτάθλημα.

Απόφαση της ΕΠΟ είναι ότι σε περίπτωση μη δήλωσης συμμετοχής από μια ομάδα της Κατηγορίας ,είτε είναι νεοφώτιστη, είτε όχι , την θέση της θα καταλαμβάνει η δευτεραθλήτρια της ΕΠΣ του Νομού στον οποίο ανήκει (η παραιτηθείσα).

Στο πιο πρόσφατο παράδειγμα της χθεσινής αποχώρησης Αρη Παλαιοχωρίου λοιπόν την θέση του στο νέο πρωτάθλημα θα πάρει η περυσινή δευτεραθλήτρια της ΕΠΣ Χαλκιδικής Νίκη Πολυγύρου.

 

Πηγή: insport.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ