Η Μάιντζ στην Ελλάδα! Συνεργαζόμενες ακαδημίες σε όλη τη χώρα! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Η Μάιντζ στην Ελλάδα! Συνεργαζόμενες ακαδημίες σε όλη τη χώρα!

H EURO SPORTS FOOTBALL ACTIVITIES ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΑΪΝΤΣ.

Η 1.FSV MAINZ 05, ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ EURO SPORTS FOOTBALL ACTIVITIES, ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΔΙΚΤΥΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ..

Η ESFA θα ανακοινώσει το επόμενο διάστημα τις συνεργαζόμενες ακαδημίες που θα ενταχθούν στο δίκτυο των σχολών της Μάιντς.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Euro Sports Football Activities:

«Μία από τις πλέον εξελίξιμες ομάδες της Bundesliga και της Ευρώπης, η 1.FSV Mainz 05 ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να προσφέρει υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρική γνώση και να μεταφέρει την φιλοσοφία της, στους νέους που αγαπούν το ποδόσφαιρο, μέσα από ένα δίκτυο Ακαδημιών, που εκτείνεται σε όλη την χώρα.

H 1.FSV Mainz 05 εκπροσωπείται σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια από τη Euro Sports Football Activities, εταιρεία που έχει πλέον καταξιωθεί στο πεδίο των διεθνών αθλητικών διοργανώσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με συνεχόμενες, άκρως επιτυχημένες διοργανώσεις. Οι δε Ακαδημίες της θα λειτουργούν υπό τον τίτλο «E.S.F.A.- 1.FSV Mainz 05»

Η 1.FSV Mainz 05 ιδρύθηκε το 1905 και έχει έδρα το εκπληκτικό Opel Arena 34.034 θέσεων. Θεωρείται πλέον από τις αντιπροσωπευτικές ομάδες της Bundesliga με κύριο χαρακτηριστικό της, τις εξαιρετικές Ακαδημίες ποδοσφαίρου, που στελεχώνουν με αξιόπιστους ποδοσφαιριστές, όχι μόνο την δική της ομάδα, αλλά και ομάδες σε όλες τις κατηγορίες της Γερμανίας.

Ο διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου της 1. FSV Mainz 05 Ronald Wendel, στην επίσημη παρουσίαση της έναρξης των ακαδημιών στην Ελλάδα, κατά την διάρκεια του ID Camp Mainz 05 στην Αθήνα τον Μάιο του 2017, επεσήμανε ότι η συνεργασία με την Euro Sports Football Activities αποτελεί στρατηγική επιλογή για την 1. FSV Mainz 05 και αποβλέπει σε μακροχρόνια συνεργασία με συνεχή ανταλλαγή τεχνογνωσίας και αθλητών.

Η Euro Sports Football Activities έχει εξασφαλίσει από την 1. FSV Mainz05 την τετραήμερη παρουσία του Γερμανικού προπονητικού Team δύο φορές το χρόνο, μέσα στην κάθε ακαδημία του δικτύου, για εκπαίδευση των προπονητών, καθώς και προπονήσεις όλων των ηλικιακών group και αξιολόγηση των αθλητών, ώστε να μεταβούν, όταν θα είναι έτοιμοι, στην Γερμανία για δοκιμαστικά.

Επίσης μέσα από αυτές τις αξιολογήσεις θα δημιουργηθούν ομάδες Elite ανά ηλικιακό group που θα ταξιδεύουν στο εξωτερικό για να συμμετάσχουν σε Διεθνή Τουρνουά, όπου θα ανταγωνίζονται αντίστοιχες ομάδες, από τα μεγαλύτερα Club της Ευρώπης.

Σημαντικής σημασίας επίσης είναι η συμμετοχή σε αυτό το Project, της εταιρίας «Schachter Managment», η οποία είναι Official Scouter Bunbesliga, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους παίκτες των ακαδημιών «E.S.F.A.- 1.FSV Mainz 05» να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε όλες της ομάδες της Γερμανίας.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι Ακαδημίες που εντάχθηκαν στο δίκτυο της «E.S.F.A. 1.FSV Mainz 05» σε Αττική, Κεντρική και Βόρειο Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Κρήτη και άλλα νησιά».

Πηγή: iraklis1908.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ