Η επτάψυχη Ελπίδα στην Α1 – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Η επτάψυχη Ελπίδα στην Α1

Αν και έχασε το πλεονέκτημα της έδρας για τα play off την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή και μάλιστα μέσα στην έδρα της, δεν φάνηκε να πτοείται η Ελπίδα Έδεσσας και αυτή η επιμονή της την οδήγησε στην Α1.

Η ομάδα της Έδεσσας ξεκίνησε εντυπωσιακά την χρονιά και με έναν μαγικό πρώτο γύρο ξέφυγε στην βαθμολογία και φαινόταν ότι η πρώτη θέση δεν θα της ξεφύγει.

Ωστόσο το χαμένο εντός έδρας παιχνίδι με την Όρμα στα χαρτιά λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης γιατρού και η αποχώρηση κάποιων παικτών που έκαναν την διαφορά, φάνηκε να φεύγει το χαλί κάτω από τα πόδια του Εδεσσαϊκού συλλόγου, ήρθε και η εντός έδρας ήττα την τελευταία αγωνιστική από την Δωροθέα με αποτέλεσμα να βρεθεί στην τρίτη θέση, πηγαίνοντας στα play off με μειονέκτημα έδρας.

Η ομάδα του Χρήστου Μεσημερλή όμως δεν είχε πεί την τελευταία της λέξη και με δύο παληκαρήσιες νίκες στην παράταση, η πρώτη μέσα στην Δωροθέα και η δεύτερη στο ουδέτερο της Αψάλου κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα σαλόνια της ΕΠΣ Πέλλας.

Μια ομάδα με μέλλον, αφού στο ρόστερ της έχει πολλά νέα παιδιά που έχουν ταλέντο, αλλά και έμπειρους που μπορούν να βοηθήσουν σε όλους τους τομείς την ιστορική Ελπίδα Έδεσσας.

More in Α 1ος όμιλος