«Η ΕΠΣ Καρδίτσας κάνει επίδειξη δύναμης μέσω του ορισμού διαιτητών» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

«Η ΕΠΣ Καρδίτσας κάνει επίδειξη δύναμης μέσω του ορισμού διαιτητών»

 

Mε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΣ υπογραμμίζει ότι παρά το γεγονός ότι ζήτησε από την ΕΠΣ Καρδίτσας να μην ορίσει ξανά τον διαιτητή Νότο σε αγώνα της ομάδας της, ο διαιτητής αυτός ορίστηκε στον αυριανό αγώνα.

«Κάνουμε γνωστό, τόσο στα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού μας, όσο και στην της ΕΠΣ Καρδίτσας, ότι καταθέσαμε έγγραφο στην διοργανώτρια αρχή, όπου μεταξύ άλλων, δηλώνουμε ότι δεν επιθυμούμε να διαιτητεύσει αγώνες μας ο διαιτητής ΝΟΤΟΣ.

Αντ’ αυτού, η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΚ κάνοντας επίδειξη δύναμης μέσω του ορισμού διαιτητών, όρισε στον αγώνα της 28-1-2018 ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΣ-ΕΡΜΗΣ ΜΑΥΡΑΧΑΔΩΝ να διαιτητεύσει ο διαιτητής ΝΟΤΟΣ. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ελπίζουμε οι φόβοι μας να μην επιβεβαιωθούν, διότι τότε, για ότι συμβεί, υπεύθυνη θα είναι η ηγεσία της ΕΠΣΚ.», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

πηγή: SoccerPlus.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ