Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την αναστολή αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την αναστολή αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων

Η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας, η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.

Στους συλλόγους τοπικών πρωταθλημάτων των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Α (Επιτήρησης/κίτρινο), επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στις ΕΠΣ των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Β (Αυξημένου Κινδύνου/κόκκινο) επιτρέπεται η ατομική άσκηση χωρίς προπονητή.

1 Comment

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    4 Νοεμβρίου 2020 at 00:36

    Έκτακτο ανακοινωθέν. Λόγω των εκλογών της ΕΠΟ τα μεγάλα στόματα είναι κλειστά. Όλοι πάνε για το καλό του αθλήματος και ειδικά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου βεβαίως βεβαίως. Παρακαλητα στον Τίγρη για μια θέση ούτως ώστε να μπορούν να προσφέρουν την βοήθεια βεβαίως βεβαίως. Και έπειτα το χάος!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ