Η Δόξα Μαυροβουνίου στην Fish boutiqye Λέρος & Ιωάννου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Η Δόξα Μαυροβουνίου στην Fish boutiqye Λέρος & Ιωάννου

Το μεσημέρι του Σαββάτου σύσσωμη η ομάδα της Δοξας Μαυροβουνίου γευμάτισε στο νέο κατάστημα στην Σκύδρα fish boutiqye Λερος & Ιωάννου.

Οι παίκτες της ομάδος δοκίμασαν τα ζεστά σαντουιτς θαλασσινών. Πρόκειται πραγματικά για μια πρωτοποριακή ιδέα για την πόλη της Σκύδρας και της ευρύτερης περιοχής αφού το κατάστημα προσφέρει μεγάλη ποικλία και σε μαγειρευτά φαγητά με ψάρια αλλα και σε ψητά και τηγανιτά οτι εχει σχέση με θαλασσινά. ”Καπετάνιος ” σε όλο αυτό το ταξίδι ο επιχειρηματίας Τάσος Λέρος και η σύζυγος του Μαριάνα. Η πολιτική του μαγαζιού είναι να σου ετοιμάζει τα θαλασσινά που παίρνεις από το κατάστημα με όποιο τρόπ επιθυμείς και την ώρα που τα θέλεις.

Τις επομενες ημέρες ξεκινά και το delivery ενοψει των ημερών της νηστείας . Γευστικός προορισμός με φρέσκο θαλασσινό αέρα κάθε μέρα απο τις 11πμ μέχρι τις 4.οομμ και κάθε Κυριακή ανοιχτά.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ