Η ανατέλλουσα δύναμη της ΕΠΣ Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Η ανατέλλουσα δύναμη της ΕΠΣ Πέλλας

Μετά από αδράνεια πέντε ετών η Θύελλα Σαρακηνών που επανήλθε στην αγωνιστική δράση πέρσι και πλέον φαντάζει καλώς η κακώς ως η νέα ποδοσφαιρική δύναμη στην Αλμωπία αρχικά και σε όλο το Ν.Πέλλας στη συνέχεια(;). Για να γίνουν όλα αυτά έφτανε η έλευση και μόνο του Ηλία Αταλασίδη που αυτή την στιγμή αποτελεί τον ισχυρό άνδρα της ομάδας.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή το εγχείρημα ξεκίνησε από πέρσι όταν η Θύελλα ξεκίνησε την προσπάθειά της με αξιόλογο ρόστερ για την Β’ Κατηγορία και κατέκτησε την πρώτη θέση ανεβαίνοντας στην Α’ Κατηγορία. Μάλιστα την περσινή σεζόν η ομάδα αγωνίστηκε σε γήπεδο γειτονικού χωριού λόγω εργασιών στο γήπεδο των Σαρακηνών το οποίο αυτήν την στιγμή αποτελεί πραγματικό στολίδι κάτι που επιβεβαιώνουν και οι αντίπαλοι, με αποδυτήρια που παρέχουν όλες τις ανέσεις σε παίκτες και προπονητή, έγιναν κερκίδες και αναμένονται κι άλλα έργα όλα αυτά με τις οικονομικές θυσίες του προέδρου και την προσωπική εργασία των μελών της διοίκησης, χωρίς καμία βοήθεια από την πολιτεία.

Το περασμένο καλοκαίρι με την έλευση του Βασίλη Σαμαρά στην τεχνική ηγεσία, αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας κάτι που φανέρωνε τις προθέσεις της διοίκησης για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Α1. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η κατάκτηση του πρωταθλήματος μοιάζει πιο εφικτή από ποτέ, ενώ ήδη γίνονται κινήσεις για την επόμενη σεζόν όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση των Πειρατών.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ηλία Αταλασίδη η Θύελλα θα προσπαθήσει να πετύχει αυτό που για πολλούς φαντάζει όνειρο απραγματοποίητο και δεν είναι άλλο από την συμμετοχή στις Εθνικές Κατηγορίες. Η συμπαράσταση των κατοίκων του χωριού θεωρείται δεδομένη και όλοι μαζί ζουν για να ζήσουν αυτή την στιγμή στο μέλλον…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΡΙΝ:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕΤΑ:

 

ΡΟΣΤΕΡ ΘΥΕΛΛΑΣ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ:

(Κάντε κλικ στις εικόνες για λεπτομέρειες)

More in Α 1ος όμιλος