Η Ακαδημία του Απόλλων 1960 Κρ.Βρύσης έκοψε τη βασιλόπιτα της! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Η Ακαδημία του Απόλλων 1960 Κρ.Βρύσης έκοψε τη βασιλόπιτα της!

Μέσα σε εορταστικό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης, λίγο πριν τον αγώνα πρωταθλήματος της Κ 17, η κοπή πίττας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ όλων των τμημάτων της.

Παρουσία όλων των παιδιών, προπονητών, παραγόντων της ομάδας, γονέων, του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Πέλλας κ. Αντωνίου, του Τεχνικού Διευθυντή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Βασίλη Νήρα, του Γενικού Γραμματέα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και Δημοσιογράφου Λύσανδρου Αμιτζόγλου, τελέσθηκε αρχικά αγιασμός από τον Ιερέα της πόλης μας Πατέρα Βασίλειο Τσουφλίδη ο οποίος στην συνέχεια έκοψε και την μεγάλη βασιλόπιτα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ σε 12 κομμάτια (Εκκλησία, Ακαδημία, Ε.Π.Σ. Πέλλας, Απόλλων, Κ17-Π.Νεολαία, Προπονητής Α΄ Βοτάρης Δ., Προπονητής Β΄ Γάτσος Γ., Βοηθ. Προπονητή Νίττας Β., Γονείς-Φίλαθλοι, Σωματεία Ε.Π.Σ.Π., Διαιτητές, Μ.Μ.Ε. Πέλλας.). Τυχερός ήταν ο Προπονητής Β΄ Γάτσος Γ. στον οποίο και έπεσε το φλουρί.

Στην συνέχεια μοιράστηκαν μικρά πιττάκια ξεχωριστά για το κάθε ένα από 6 τμήματα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

Οι 6 τυχεροί οι οποίοι και πήραν το δώρο τους ανά τμήμα ήταν:
Κ17-Π.ΝΕΟΛΑΙΑ : Μίνγκο Νικόλαος,
ΠΑΙΔΙΚΟ : Φούγιας Γεώργιος,
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ : Σουπιάδης Βασίλειος,
JUNIOR : Καθρέπτης Γρηγόριος,
PROJUNIOR : Κοντόπουλος Χαρίλαος,
BABINI : Σταυρίδης Ραφαήλ

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ