Ευχαριστεί τον Μάκη Δεμίρη ο Άρης Λουτρακίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ευχαριστεί τον Μάκη Δεμίρη ο Άρης Λουτρακίου

Η διοίκηση του Άρη Λουτρακίου με μια μακροσκελή ανακοίνωση ευχαρίστησε τον προπονητή Μάκη Δεμίρη και του εύχεται τα καλύτερα για την συνέχεια της καριέρας του.

Δείτε τι αναφέρει:

«Η αποχώρηση του προπονητή κ. Μάκη Δεμίρη δημιούργησε την ανάγκη στην οικογένεια του Άρη Λουτρακίου, να ευχαριστήσει δημόσια τον φίλο και συνεργάτη του σωματείου μας για την ανεκτίμητη και δημιουργική προσφορά στο διάστημα που υπηρέτησε από την θέση του προπονητή την ομάδα μας.

Θέλει να ευχαριστήσει ένα σημαντικό άνθρωπο, ένα παιδαγωγό που πάνω από τα μαθήματα ποδοσφαίρου προς τους αθλητές μας, έθεσε ως στόχο του τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. Στην όλη συνεργασία, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ανέβασε όχι μόνο την ποιότητα, αλλά και το ήθος των παικτών μας.

Η οριστική απόφαση αποχώρησής του μας δημιούργησε ένα μεγάλο κενο γιατί χάνουμε ένα πολύτιμο συνεργάτη, που όμως σεβόμαστε την απόφαση του και του ευχόμαστε από καρδιάς όλα τα μέλη του Δ/Σ, οι αθλητές και οι φίλαθλοι καλή επιτυχία και σταδιοδρομία στο νέο του μετερίζι που ο ίδιος έχει επιλέξει να προσφέρει στο μέλλον γιατί πιστεύουμε ότι και το έχει και το αξίζει.»

More in ΓΕΝΙΚΑ