Ευχαριστήριο του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ευχαριστήριο του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Η Δ.Ε. του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας ευχαριστεί θερμά το κοινό της Πέλλας, τους φίλους του συλλόγου και όλους όσους επώνυμους και ανώνυμους από τις γύρω περιοχές τίμησαν με την παρουσία τους την χθεσινή εκδήλωση. Η αποδοχή, η συμμετοχή και η στήριξη ήταν πρωτοφανής για τα χρονικά εκδηλώσεων του συλλόγου.

Ευχαριστίες και προς την δημοτική αρχή, τους αρμόδιους δημοτικούς και τοπικούς φορείς και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες, για την υποστήριξη και διευκόλυνση που παρείχαν, ώστε αυτή η εκδήλωση όχι μόνο να πραγματοποιηθεί, αλλά και να επιτύχει. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των πολιτιστικών συλλόγων της Πέλλας, που ήταν οι βασικοί αρωγοί και καθοδηγητές καθόλη τη διάρκειας αυτής της προσπάθειας, σαν να επρόκειτο για δική τους εκδήλωση.

Το μεγαλύτερο ίσως μερίδιο της επιτυχίας και των ευχαριστηρίων, ανήκει στους εθελοντές που πλαισίωσαν από την πρώτη στιγμή τους ανθρώπους της διοίκησης και προσέφεραν τα μέγιστα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, τόσο κατά την προετοιμασία, όσο και κατά τη διάρκεια και το πέρας της εκδήλωσης.

Τέλος ευχαριστήριο και προς όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης, που για πολλοστή φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και τον στήριξαν με κάθε τρόπο, όπως και σε όλα τα ΜΜΕ που βοήθησαν στην προβολή της, συμβάλλοντας στην επιτυχία της.

Για την Δ.Ε.
Ο πρόεδρος
Γιώργος Ιωαννίδη

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ