Ευχαριστήριο μήνυμα του Άρη Προφ. Ηλία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ευχαριστήριο μήνυμα του Άρη Προφ. Ηλία

 

Η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους του ΑΡΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ για την αναγνώριση της προσπάθειας μας και την στήριξη τους καθ’ όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα υπερέβαλαν τους εαυτούς τους κάνοντας μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, αποκόμισαν δε πολλές εμπειρίες τις οποίες προσδοκούμε να εξαργυρώσουν του χρόνου στην νέα αγωνιστική σεζόν.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, καταρχάς τον προπονητή της ομάδας κ. Φώτη Σύρμαλη που κατάφερε με πειθαρχημένη δουλειά να φέρει εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε, επίσης τον προπονητή του πρώτου διμήνου της προετοιμασίας της ομάδας κ. Κ. Παρίση.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στον γενικό αρχηγό κ. Νίκο Καραγιάννη που φροντίζει ανιδιοτελώς εδώ και 35 χρόνια για όλα τα θέματα της ομάδας.

Τον επόμενο μήνα θα ακολουθήσει ανοιχτή πρόσκληση – κάλεσμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος νέων μελών.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ θα καλέσει τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου σε Γενική Συνέλευση για τον ετήσιο απολογισμό και την ανάδειξη νέου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

More in ΓΕΝΙΚΑ