Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, 23-30 Σεπτεμβρίου 2017 – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, 23-30 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΕΦΟΑ και η Γ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας θα συμμετέχει και φέτος πάρα πολύ ενεργά στη δράση BEACTIVE στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, από 23 έως 30 Σεπτεμβρίου.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που στην χώρα μας υλοποιείται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το γενικό θέμα της εκστρατείας είναι και πάλι «#BeActive» («να είστε ενεργοί») και ενθαρρύνει όλους τους πολίτες να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας, αλλά και να παραμείνουν ενεργοί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο Πρόεδρος της Ένωσηςκαι πρόεδρος του Ο.Α. Αριδαίας Πέτρος Τσαρκνιάς συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε η ΓΓΑ στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός παρουσίασε και συζήτησε το πρόγραμμα και τις δράσεις στη Βόρεια Ελλάδα. Η Γ Ένωση θα υλοποιήσει περίπου το μισό πρόγραμμα δράσεων της ΕΦΟΑ και στην πόλη της Αριδαίας θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση, στον πεζόδρομο της πόλης.

More in ΓΕΝΙΚΑ