Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο… ώρα μηδέν – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο… ώρα μηδέν

Σε ρυθμούς Lockdown κινούμαστε όλοι μας πλέον και οι φαν του αθλητισμού και κυρίως οι λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρου κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για να μην πούμε κάτι άλλο χειρότερο.

Μια κοινωνία σε αδράνεια, φοβισμένη, προβληματισμένη, γεμάτη αμφιβολίες λόγω του Κορωνοϊού, καθώς κανένας δεν ξέρει τι του ξημερώνει για το υπόλοιπο της ζωής του, όσο δεν βγαίνει κάποιο εμβόλιο ή κάτι άλλο που θα μας επαναφέρει σε κανονικούς ρυθμούς και τρόπους ζωής, που έχει κάνει πολλούς να καταριούνται την ώρα και μέρα που γεννήθηκαν.

Οι θιασώτες του αθλητισμού κάνουν λόγο για σκληρές αποφάσεις που στέρησαν από χιλιάδες αθλητές, παράγοντες, διαιτητές και ποδοσφαιριστές την χαρά που τους προσέφερε το γήπεδο, η άθληση, η μεγάλη καψούρα τους.

Όλοι μιλούν για… κλεμμένα Σαββατοκύριακα τα οποία επιζητούν μανιωδώς να γυρίσουν πίσω, ωστόσο ας κάνουνε λίγη υπομονη με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει όλη αυτή η δοκιμασία, έχοντας αίσιο τέλος για όλους μας.

Το θέμα βέβαια είναι ότι για άλλη μια φορά οι παράγοντες θα κληθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα με το όποιο κόστος και φυσικά με τις δουλειές των περισσοτέρων να πηγαίνουν προς το χειρότερο και κανένας δεν γνωρίζει πόσοι απο αυτούς θα έχουν το κουράγιο για να μπορέσουν να συνέλθουν από αυτή την μεγάλη σφαλιάρα που δεχθήκαν!

Το μόνο σίγουρο σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι πλήττονται σοβαρά οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, που ήταν σχεδόν πάντοτε οι άνθρωποι που κρατούσαν στα χέρια τους τις τύχες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πλέον θα πρέπει να αναζηττηθούν από αλλού οικονομικοί πόροι για τον απλούστατο λόγο ότι ένα σωματείο δεν θα μπορεί πλέον να στηρίζεται στην δική τους τσέπη για να βγάζει τη σεζόν.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο Κορωνοϊός θα προκαλέσει τεράστια οικονομική ζημία σε όλους τους ανθρώπους και αυτή η ζημία δεν θα αφήσει ανεπηρέαστα τα σωματεία, από την στιγμή που τα περισσότερα στηρίζουν τις ελπίδες τους για επιβίωση σχεδόν αποκλειστικά σε ανθρώπους του μόχθου, που με την τρέλα τους τα κρατούν όρθια σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς.

Ήδη αρκετοί είναι οι παράγοντες που σκέφτονται να υποβάλουν την παραίτηση τους υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει αύριο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με τις υπάρχουσες συνθήκες.

3 Σχόλια

3 Comments

 1. Ανώνυμος

  7 Νοεμβρίου 2020 at 22:46

  Εδώ και μια δεκαετία για ψίχουλα παίζουν!!!

 2. κου κου

  7 Νοεμβρίου 2020 at 21:50

  Ο κορονοιος σκότωσε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αλλά πιο πριν το είχαν δολοφονισει κάποιοι νεόπλουτοι παράγοντες όπως επίσης κάποιες προπονηταρες που ήθελαν να δουλέψουν με μισθοφόρους παίκτες.

 3. Ανώνυμος

  7 Νοεμβρίου 2020 at 17:46

  Οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να ζητούν πλέον λαγούς με πετραχήλια, λίγα λεφτά, τις βενζίνες μόνο, από την Α1 έως την Β.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΓΕΝΙΚΑ