Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ορατότης μηδέν – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ορατότης μηδέν

Μέγας προβληματισμός, σκοτάδι, τουλάχιστον προς το παρόν και σιγή ιχθύος επικρατεί στις τάξεις των σωματείων των τοπικών πρωταθλημάτων, καθώς τίποτα δε δείχνει σίγουρο εν όψει της νέας χρονιάς και οι παράγοντες μετά την περσινή χαμένη σεζόν, είναι περισσότερο επιφυλακτικοί από ποτέ.

Μπορεί να φαίνεται σχεδόν σίγουρη η συμμετοχή των σωματείων στα πρωταθλήματα και στο κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας, (ούτως ή άλλως τα χρήματα για τα παράβολα που πλήρωσαν πέρυσι δεν επιστράφηκαν ποτέ, οπότε η φετινή δήλωση θα είναι δωρεάν), όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο αριθμός των σωματείων που θα ανάψουν κόκκινο να είναι μεγάλος.

Οι παράγοντες δείχνουν απρόθυμοι να μπουν σε μια βασανιστική διαδικασία, μη γνωρίζοντας τι θα ισχύσει με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύσουν για τη διεξαγωγή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Τα σωματεία βρίσκονται σε αναμονή εν όψει των αποφάσεων της Πολιτείας, όσον αφορά τα self test και τα rapid test και το οικονομικό κόστος που θα είναι υποχρεωμένα να επιβαρυνθούν για την παραπάνω διαδικασία.

Όπως είναι λογικό, κάποιες ομάδες ίσως να μην μπορούν να σηκώσουν το οικονομικό κόστος των τεστ και όλα αυτά σε μια χρονική περίοδο, όπου τα έσοδα είναι όχι απλά περιορισμένα αλλά μηδενικά στην κυριολεξία.

ΣΧΟΛΙΑ

2 Comments

 1. Κάποτε κάθε χωριό και μια ομάδα. Τώρα, ένας Δήμος μια άντε δύο ομάδες.

  28 Ιουλίου 2021 at 23:41

  Το πέρυσι ήταν πέρυσι. Φέτος, νέα χρονιά νέες δηλώσεις συμμετοχής!
  Οι προπονητές ετοίμασαν καπέλα, σφυριχτρες, πλάνα, 4-2-3-1 4-4-2 4-3-3.
  Οι παίκτες ετοιμάζονται για προσταντζες ( ε να πάμε και κανένα τριημερακι!!)
  Όλοι οι Δήμοι ετοίμασαν ήδη τα γήπεδα, αποδυτήρια κλπ.
  Οι φίλαθλοι λίγο πολύ έβγαλαν τα φαβορί.
  Αλλά…………………………………… ζητούνται Μαλ.. συγνωμη …. παράγοντες. Τι; Δεν υπάρχουν;

 2. ...

  28 Ιουλίου 2021 at 21:17

  Αυτά είναι ερωτήματα που έπρεπε να έχουν απαντηθεί.
  Δυστυχώς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βαδίζει με μεγάλη ταχύτητα προς το τέλος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΓΕΝΙΚΑ