Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα συνέχεια ή τέλος; – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα συνέχεια ή τέλος;

Πολύς λόγος γίνεται για την αγωνιστική δραστηριότητα, πότε θα ξεκινήσει αν θα ξεκινήσει, πως θα διαμορφωθούν οι βαθμολογίες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πολλά πολλά άλλα.

Πολύ θόρυβος για το τίποτα πολύ απλά γιατί κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τον ακριβή χρόνο που θα χρειαστεί για το τέλος της πανδημίας.

Πάντως όπως έχει διαφανεί μέχρι στιγμής η εξέλιξη για τα τοπικά πρωταθλήματα και σε Κατηγορίες που είναι ερασιτεχνικές, θεωρείται δύσκολο να συνεχιστεί η δράση με τα υπόλοιπα εναπομείναντα παιχνίδια, γιατί δεν είναι εύκολο να δοθεί επανεκκίνηση από τους υπευθύνους και στην τελική σε περίπτωση κάποιου κρούσματος μέσα από τις αθλητικές εκδηλώσεις, ποιος θα πάρει την ευθύνη σε ένα άθλημα ερασιτεχνικό που υποτίθεται ότι κάνουν χόμπι άπαντες.

Καταρχήν θεωρείται κομμάτι δύσκολο οι παράγοντες να μαζέψουν τους παίκτες και να τους πείσουν να ξανακατέβουν στο γήπεδο εν μέσω καλοκαιριού, άλλοι θα έχουν αποχωρήσει σε άλλα μέρη για εργασία, χώρια που οι περισσότεροι απασχολούνται σε αγροτικές εργασίες και προφανώς κανένας δεν έχει διάθεση να αφήσει τη σοδειά του για να πάει να παίξει ποδόσφαιρο.

Άρα αν ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα οι ομάδες θα παρουσιαστούν (αν παρουσιαστούν) τελείως διαφορετικές κι αυτό το σενάριο προφανώς και δεν θα λέει την αλήθεια όσον αφορά τους βαθμολογικούς πίνακες.

Όλα αυτά βέβαια πολύ σοβαρά προβλήματα, ωστόσο το κυριότερο θα είναι η παρουσία των νέων παιδιών-αθλητών, που σίγουρα οι γονείς τους θα είναι επιφυλακτικοί για να τους δώσουν την άδεια να ξαναγυρίσουν στις ομάδες τους φοβούμενοι τον φονικό ιό και αν υπάρξει κάποιο κρούσμα σε όσους γυρίσουν ποιος θα πάρει την ευθύνη;

Βέβαια σαν γνήσιοι Έλληνες όποια απόφαση κι αν παρθεί, εμείς ξέρουμε θα κάνουμε την κριτική μας, θα την… πούμε στους αρμόδιους σύμφωνα με τα συμφέροντα μας και όποιον πάρει η μπόρα.

More in ΓΕΝΙΚΑ