ΕΠΣ Φθιώτιδας: Εκατοντάδες μικροί παίκτες σκόραραν για τον συνάνθρωπο – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

ΕΠΣ Φθιώτιδας: Εκατοντάδες μικροί παίκτες σκόραραν για τον συνάνθρωπο

Μια πολύ όμορφη, πρωτόγνωρη, για τα δεδομένα της περιοχής πραγματοποιήθηκε από το πρωί ως το απόγευμα του Σαββάτου (16/12) στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο στο Φραντζή.

Εκατοντάδες ποδοσφαιριστές ηλικίας 2006-2012, 24 ποδοσφαιρικά σωματεία και 64 ομάδες πήραν μέρος στο 1ο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ μικρών ηλικιών που διοργάνωσε η ΕΠΣ Φθιώτιδας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές σκόραραν για τον συνάνθρωπο και πιο συγκεκριμένα για το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού, Κέντρο κοινωνικής πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Απώτερος σκοπός του Φεστιβάλ ήταν η διασκέδαση των παιδιών και η μύηση τους στην προσφορά στο συνάνθρωπο, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων.

Είναι το πρώτο από τα επτά φεστιβάλ που θα γίνουν σε όλη τη χρονιά.

Παράλληλα η Ε.Π.Σ.Φ., ο Σύνδεσμος Διαιτητών Φθιώτιδας, οι διοικήσεις των σωματείων, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές θα προσφέρουν τα ποσοστά των αγώνων που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 16 και 17/12/2017 για το σκοπό αυτό.

Κεντρικό σύνθημα της δράσης είναι: «σκοράρουμε για το συνάνθρωπο» και «διαφέρουμε γιατί προσφέρουμε».

More in ΓΕΝΙΚΑ