ΕΠΣ Πιερίας: Ενημέρωση σωματείων για το έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΣ Πιερίας: Ενημέρωση σωματείων για το έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ

Η ΕΠΣ Πιερίας με ανακοίνωση ενημερώνει τα σωματεία πως εντάσσονται στο πλαίσιο προστασίας των επιχειρήσεων που έχουν κλείσει με κρατική εντολή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σας ενημερώνουμε πως με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου τα αθλητικά σωματεία εντάσσονται στο πλαίσιο προστασίας των επιχειρήσεων που έχουν κλείσει με κρατική εντολή. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτουν ΚΑΔ που εντάσσεται στις σχετικές λίστες του Υπουργείου.

Η ΕΠΣ Πιερίας καλεί τα σωματεία που επιθυμούν να διαπιστώσουν εάν ο ΚΑΔ που διαθέτουν συμπεριλαμβάνεται στις σχετικές λίστες και να υποβληθεί η αίτηση προκειμένου να λάβουν την οικονομική ενίσχυση των 800,00 να επικοινωνήσουν με το λογιστικό γραφείο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΕ(τηλ.2351036462 & 2351038888, από τις 9:00 έως τις 17:00, e-mail : info@isologismos-oe.gr ) που υποστηρίζει την ΕΠΣ για να υποβάλλουν την αίτηση.

Τα σωματεία δεν θα έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση.”

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ