ΕΠΣ Μακεδονίας: «Απαγορεύονται οι φίλαθλοι – Διαφορετικά ποινικές και οικονομικές κυρώσεις» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΣ Μακεδονίας: «Απαγορεύονται οι φίλαθλοι – Διαφορετικά ποινικές και οικονομικές κυρώσεις»

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΠΣ Μακεδονίας προς τα σωματεία για τους ερασιτεχνικούς αγώνες.

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021 ενημερώνει και προτρέπει τα σωματεία ότι πρέπει να λαμβάνουν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και κυρίως να θέτουν σε πλήρη εφαρμογή το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο έχει ανακοινώσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η ΕΠΟ.

Επίσης, ενημερώνει ότι απαγορεύεται η προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα και για την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου της κυβέρνησης την απόλυτη ευθύνη έχουν τα ίδια τα σωματεία, ενώ προβλέπονται κυρώσεις τόσο  ποινικές, όσο και οικονομικές.

Γι’ αυτόν τον λόγο σε όποια γήπεδα υπάρχουν είσοδοι (πόρτες) αυτοί πρέπει να είναι όλοι (όλες) κλειστοί (κλειστές).

Αγαπητοί συνάδελφοι, όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, μόνον εμείς μπορούμε να αποτρέψουμε μία νέα διακοπή των πρωταθλημάτων μας και να μην γίνουμε αιτία μεγαλύτερης διασποράς του ιού COVID – 19.

Tο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης για μία ακόμη φορά θα δώσει εξετάσεις πειθαρχίας και αυτοσεβασμού και είναι σίγουρο ότι θα πετύχει σε απόλυτο βαθμό.»

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ