ΕΠΣ Θράκης: Εκλογές στις 9 Φεβρουαρίου με δύο ψηφοδέλτια – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΣ Θράκης: Εκλογές στις 9 Φεβρουαρίου με δύο ψηφοδέλτια

Για τις 09/02 προκηρύχθηκαν οι εκλογές στην ΕΠΣ Θράκης, οι οποίες όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή θα διεξαχθούν με δύο ψηφοδέλτια λόγω… Πόντου.

Συγκεκριμένα, έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ της ΕΠΣ Θράκης και την ΠΑΕ Ποντίων λόγω της τιμωρίας της δεύτερης τόσο από την πειθαρχική επιτροπή της Ενωσης όσο και από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για το «πολιτικό μήνυμα» που υπήρχε στη φανέλα της.

Ο πρόεδρος του σωματείου, Μιχάλης Κακουλίδης, έχει δηλώσει ότι θα διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΣ Θράκης, κατεβάζοντας ψηφοδέλτιο απέναντι στον νυν πρόεδρο της, Μάνο Γαβριηλίδη.

Ο Γαβριηλίδης υπήρξε μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ έως το 2016, όμως στη συνέχεια υποστήριξε την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου. Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος της ΕΠΟ έδωσε το παρών στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, δείχνοντας την στήριξή του.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ