ΕΠΣ Έβρου: Με συντριπτική πλειοψηφία «παύλα» στη φετινή σεζόν αποφάσισαν οι ομάδες – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΣ Έβρου: Με συντριπτική πλειοψηφία «παύλα» στη φετινή σεζόν αποφάσισαν οι ομάδες

Με καθυστέρηση περίπου δύο ωρών σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής οι τρεις τηλεδιασκέψεις που είχε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου με τις ομάδες.

Με συντριπτική πλειοψηφία οι παράγοντες τέθηκαν εναντίον των όποιων σκέψεων επανεκκίνησης, ερχόμενοι σε πλήρη αντίθεση με την εντελώς αντίθετη απόφαση που ελήφθη την Τετάρτη στην ΕΠΣ Θράκης.

Οι εκπρόσωποι άνω των 20 ομάδων εξέφρασαν έτσι κι αλλιώς την σχεδόν βεβαιότητα που έχουν ότι δεν θα ανάψει το πράσινο φως στα ερασιτεχνικά αλλά ακόμα και αν αυτό συμβεί, πρότειναν να μπει παύλα στην σεζόν και όλοι να αρχίσουν από τώρα τον σχεδιασμο της επόμενης.

Πάντως η διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου δεν έχει λάβει ακόμα καμία απόφαση αναστολης. Ανέλαβε ωστόσο να ενημερώσει για την θέση των σωματείων τη νέα ΕΕ της ΕΠΟ που θα αναδειχθεί το Σαββατοκύριακο και από εκεί και πέρα θα περιμένει σε πρώτη φάση τις κεντρικές αποφάσεις.

Γεγονός είναι πάντως ότι ακόμα και αν ληφθεί κεντρική απόφαση από την ΕΠΟ για συνέχιση των πρωταθλημάτων, στον Εβρο αυτά δύσκολα θα διεξαχθούν μετά την γενική ομοθυμία που υπήρξε υπέρ του να σφυριχθεί λήξη στη σεζόν.

 

Πηγή: thrakisports.gr

ΣΧΟΛΙΑ

2 Comments

 1. Ανώνυμος

  27 Μαρτίου 2021 at 23:18

  Ένας Νομος με άκρες 150 χλμ. Αλεξανδρούπολη, Φερρες, Σουφλί, Διδυμότειχο, Σουφλί, Ορεστιάδα, Ν.Βυσσα και 150 χωριά συν την Σαμοθράκη. Σύνολο 24,25 ομάδες.
  Και μη χειρότερα αλλά το τοπικό ποδόσφαιρο μάλλον ξεψυχά.

 2. Ματσουκατιδης

  27 Μαρτίου 2021 at 13:15

  Μη βιάζεστε. Αύριο ξεκινά η Football League, την άλλη Κυριακή η Γ και με την νέα ΕΠΟ ( άλλαξε το βρακί του ο Μανωλιός και το έβαλε αλλοιως), τα τοπικά έχουν σειρά την Μ.Εβδομαδα ( ο Θεός μαζί μας).

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ