ΕΠΟ: Οι αλλαγές στον ΚΑΠ για τη σεζόν 2020-2021 – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

ΕΠΟ: Οι αλλαγές στον ΚΑΠ για τη σεζόν 2020-2021

Διαβάστε όλες τις αλλαγές στον ΚΑΠ για την περίοδο 2020-2021.

Αναλυτικά:

«Βάσει του νέου ΚΑΠ που παρελήφθη από την ΕΠΟ πρόσφατα, τα σωματεία στους αγώνες του μπορούν να δηλώνουν 20άδα, αντί για 18άδα που ίσχυε μέχρι τώρα- και μόνο για την τρέχουσα σεζόν λόγω του κορωνοιού.

Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να κάνουν 5 αλλαγές, και επιπρόσθετα 6η αλλαγή στην παράταση.

Προκειμένου να περιορισθεί η διακοπή στην εξέλιξη του αγώνα, κάθε ομάδα θα έχει μέχρι τρείς ευκαιρίες για να προβεί στις 5 αλλαγές κατά την διάρκεια του αγώνα, ενώ ελεύθερα επιτρέπονται οι αλλαγές κατά την διάρκεια του ημιχρόνου.

Οι αλλαγές και οι ευκαιρίες που δεν χρησιμοποιούνται μεταφέρονται στην παράταση.

Σε περίπτωση κατά την οποία τα χρώματα της στολής των ομάδων που διαγωνίζονται είναι τα ίδια ή παραπλήσια, το φιλοξενούμενο σωματείο υποχρεούται στην αλλαγή στολής. Στα τοπικά πρωταθλήματα δεν ισχύει αυτό. Στολή αλλάζει οι γηπεδούχος ομάδα κι αν δεν έχει τότε αλλάζει η φιλοξενούμενη.

Αν δεν έχει, ο διαιτητής το αναγράφει στο Φ.Α., η γηπεδούχος ομάδα αλλάζει χρώμα στολής και η φιλοξενούμενη θα τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο, με απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της οικίας διοργανώτριας.

Τα ερασιτεχνικά σωματεία της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας υποχρεούνται να προσλαμβάνουν προπονητή κάτοχο ταυτότητας UEFA Β΄ η UEFA PLUS τουλάχιστον.

Τα ερασιτεχνικά σωματεία της Β΄ – Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας υποχρεούνται να προσλαμβάνουν προπονητή κάτοχο ταυτότητας UEFA C΄ τουλάχιστον.

Όσες φορές ορίζεται να διεξαχθούν στο ίδιο γήπεδο δύο αγώνες πρωταθλήματος, η ώρα έναρξης του δεύτερου απ’ αυτούς πρέπει να καθορίζεται σαράντα πέντε (45) λεπτά, τουλάχιστον, μετά την ώρα που κανονικά θα έληγε ο πρώτος αγώνας.

Οι ποινές που επιβάλλονται στα πρωταθλήματα Υποδομών εκτίονται μόνο σ΄ αυτά. Μέχρι την έκτιση της ποινής ο ποδοσφαιριστής δεν δύναται να αγωνισθεί σε άλλο ηλικιακό πρωτάθλημα που δικαιούται να συμμετέχει άρθρο 37 παρ. 3 του Κ.Α.Π.)».

2 Σχόλια

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    20 Σεπτεμβρίου 2020 at 18:53

    Μπράβο ωραίοι είστε εσείς έναν μήνα πριν την έναρξη πρωταθληματων και κύπελλα που από φυσιολογικές συνθήκες θα είχαν ξεκινήσει. Πείτε την αλήθεια θέλετε να διαλύσετε τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Να γίνουν αλλαγές και να μπουν σε μια σειρά κάποια πράγματα αλλά δώστε χρόνο.

  2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    20 Σεπτεμβρίου 2020 at 12:47

    Ναι και μετα ξυπνησατε αποφασεις ευκολες τις παιρνεται αλλα για το θεμα κατηγοριων κανεται μηνες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΓΕΝΙΚΑ